Halkbank’tan net skor: 3-0

Efeler Voleybol Ligi dördüncü hafta müsabakasında Halkbank, İnegöl Belediye’yi 3-0 yenmeyi başardı.

Halkbank’tan net skor: 3-0
Yayınlanma:
Güncelleme:

Efeler Voleybol Ligi dördüncü hafta müsabakasında Halkbank, İnegöl Belediye’yi 3-0 yenmeyi başardı. TVF Başkent Spor Salonu’nda oynanan Koray Yılmazgil ve İbrahim Ünal hakem ikilisinin yönettiği mücadele 1 saat 19 dakika sürdü. Sakatlığını atlatıp parkelere dönen Drazen Luburic 20 sayıyla maçın en skorer oyuncusu olurken 13 sayı ile oynayan Burutay Subaşı ilk sette saatte 111 kilometre ile karşılaşmanın en hızlı servisini attı.

EV SAHİBİ İYİ BAŞLADI

Geçen hafta İstanbul’da Galatasaray’a 3-1 yenilerek hayal kırıklığı yaratan Halkbank bu kez işi tuttu. Ev sahibi mavi beyazlılar maça 4-0’lık maça seriyle başladı. Konuk ekip maçı bırakmadı. İki takım da basit hatalar yaparak oynayınca fark açılmadı. Halkbank servis sayılarıyla teknik molaya 12-9 önde girdi. Moladan sonra bloklarını devreye sokan Halkbank üstünlüğü eline geçirdi. Seti de 25-16 kazanarak 1-0 öne geçti. Bu sette iyi servis atan mavi beyazlılar köşe hücumlarından Luburic ile sayı üreterek zorlanmadan seti kazanmasını bildib

DEFANS ETKİLİ OLDU

İlk seti alarak moral kazanan Halkbank ikinci sete kötü başladı. İlk teknik molaya Halkbank’ın basit hatalarını iyi değerlendiren İnegöl Belediye 12-11 önde gitti. Moladan sonra İnegöl servis ve hücumda basit hatalar yaptı. Bundan yararlanan tecrübeli oyuncular seti 25-23’le Halkbank’a getirdi: 2-0. Karşılaşmanın üçüncü ve son seti voleybol açısından yüksek düzeyde değildi. Oyun üstünlüğünü rakibine bırakmayan, son bölümü genç oyuncularıyla oynayan Halkbank seti 25-20, karşılaşmayı da 3-0 kazandı. Çekişmeli ve zorlu geçmesi beklenen mücadelenin ikinci seti dışında fazla zorlanmayan Halkbank haftayı üç puanla kapattı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.