Hamzaoğlu: İyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz

Bu akşam Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu: İyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hamzaoğlu, "Beşiktaş maçı bizim için çok daha önemli. Beşiktaş içinde önemli. Geçtiğimiz hafta kayıpla geçtiler ve ligin ilk yarısının son maçında sahasında kazanmak isteyeceklerdir. Dolayısıyla çok daha baskılı bir ortamda bu maçı oynamak zorundayız. Bunlara hazırlıklı bir şekilde gideceğiz. Orada da elimizden geleni en iyi şekilde yapıp iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

HİÇ ŞİKAYET ETMEDİK

Her oyuncunun kendisi için önemli olduğunu vurgulayan başarılı teknik adam, "Ama bugüne kadar ekip olarak 'Eyvah şu oyuncumuz yok' demedik. Çünkü 28 kişilik bir kadromuz var. Her oyuncumuz bizim için kıymetli. Olmayan arkadaşlarımızın yerine diğer oyuncularımızı oynatıyoruz. Onlarda karışlığını veriyor. Buda bizi ayrıca mutlu ediyor" ifadelerini kullandı. Devre arasında transfer yapılıp, yapılmayacağı sorusuna Hamzaoğlu, "Antrenmanlarımızı bitirdikten sonra kalan zamanımızı transfer için geçiriyoruz. Kadromuzu güçlendirebilir miyiz diye bakıyoruz. Ama çok acil ihtiyacımız var mı? Yok diyebiliriz. Fakat yine de bakıyoruz. Bize gelip güç katacak, uyum sağlayacak oyuncu bulabilirsek transferini gerçekleştireceğiz. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor" diye cevapladı.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.