Hamzaoğlu: Vatan böyle vatan oluyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, basın toplantısına birlikte gelerek ortak açıklama yaptı.

Hamzaoğlu: Vatan böyle vatan oluyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

İdlib’de şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet dilerken, Bahar Kalkanı Operasyonu’nun sürdüğü bu günlerde birlik beraberlik mesajları verdi.

SEVEREK KABUL ETTİM

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Teknik Direktör Fatih Terim’in basın toplantısına beraber çıkma teklifi nedeniyle tecrübeli çalıştırıcıya teşekkür ederken, “Beraber çıkarsak çok daha iyi olacağını iletince seve seve kabul ettim. Hep kötü günlerde bir araya geliyoruz ama millet olarak artık iyi günlerde bir arada olmalıyız. Birbirimizin kıymetini bilelim. Bugün işimiz icabı maça çıktık, kazandık, kaybettik. Bunlar hep bugüne kadar olan ve bundan sonra da olacak şeyler. Ama görüyorsunuz, bu tür durumlarda hepimizin rengi bugünlerde kırmızı beyaz oluyor, hepimizin kalbi vatanımız ve evlatlarımız için çarpıyor. Acılarımızı paylaşıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Kolay değil, çok acı. Fakat vatan da böyle vatan oluyor, yapacak bir şey yok. Bu son olsun. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Artık birlik zamanıdır ve biz de bu birliği en azından bu şekilde dile getirelim istedik. Hocama da teşekkür ediyorum ve maçtan dolayı da tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.