Hasan Arat'tan hoca açıklaması!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, teknik direktör arayışlarının sürdüğünü ancak acele etmeyeceklerini belirtti.

Hasan Arat'tan hoca açıklaması!
Yayınlanma:

Hasan Arat, Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası için geldiği EXPO 2016 alanında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Şampiyonaya 52 ülkeden 432 sporcunun katıldığını ifade eden Arat, gençlerin atletizme teşvik edilmesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Arat, futbol takımının durumuyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Özellikle MKE Ankaragücü maçında takımın gösterdiği mücadeleyi öven Arat, oyuncuların 80. dakikada bile pres yaparak takım olma çabasıyla dikkat çektiğini dile getirdi. Arat, Türkiye Kupası'nda hedeflerinin olduğunu ve takımın bu hedefe ulaşacağına inandığını ifade etti.

Yapılan transferlerin son maçtaki performansından memnun olduğunu belirten Arat, altyapıdan gelen genç oyuncuların takıma katkısından da bahsetti. Transfer çalışmalarının da devam ettiğini söyleyen Arat, Serdar Topraktepe'nin teknik direktörlük görevine odaklandıklarını ve acele etmeyeceklerini dile getirdi.

Vincent Aboubakar'ın geleceğiyle ilgili soruya da yanıt veren Arat, Aboubakar'ın çalışmalarından memnun olduklarını ve gelecek planlamasıyla ilgili hocalarla birlikte karar vereceklerini ifade etti. Arat, takımın geçirdiği sıkıntılı dönemlerin farkında olduklarını ancak gelecek için umutlu olduklarını belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.