Hasret bitti: Samsunspor şampiyon oldu

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig'deki zaferini gururla taçlandırdı. 19 Mayıs Stadı'nda düzenlenen özel törende, futbolcular ve taraftarlar bir araya gelerek coşku dolu anlar yaşadı.

Hasret bitti: Samsunspor şampiyon oldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig şampiyonluğunu 19 Mayıs Stadı'nda gerçekleşen muazzam bir törenle taçlandırdı. Sezonun bitimine 6 hafta kala Süper Lig'e yükselişi garantileyen takım, final maçlarına 5 hafta kala şampiyonluk ipini göğüsledi. Kupa töreni, DJ performansı, film gösterimi ve İrem Derici'nin unutulmaz konseriyle renklenerek başladı. Yetkililerin duygusal konuşmalarının ardından Samsunsporlu futbolcular, şampiyonluk kupasını coşkuyla kaldırdı. Oyuncular, sahneye tek tek davet edilerek seçtikleri şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendiler.

aw886225-11-001.jpg

Törende konuşan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçen sene verdikleri sözü tutmanın gururunu yaşadıklarını ve Süper Lig'e çıkmanın sevincini paylaştıklarını belirtti. Ayrıca, takımın Avrupa'da da adından söz ettireceğine olan inancını vurgulayarak taraftarlardan desteklerini sürdürmelerini istedi. Yüksel Yıldırım, "Efsane Samsunspor Süper Lig'e çıkmadı, geri döndü. Rakiplerimiz ikincilik için yarışırken biz şampiyonluğu kutluyoruz. Samsunspor en büyüktür." ifadeleriyle sevincini dile getirdi.

aw886225-10-001.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin konuşması ise taraftarlar arasında karışık duygulara yol açtı. Kalabalık, yuhalamalar ve ıslıklarla Büyükekşi'nin sesini bastırmaya çalıştı. Büyükekşi, Samsunspor'a Süper Lig'de başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı. Ancak bu esnada yaşanan olumsuz tepkiler sonrasında Başkan Yıldırım, taraftarlara bu davranışın hoş olmadığını söyleyerek Büyükekşi'yi alkışladı.

aw886225-07-001.jpg

Konuşmaların ve kupa takdiminin ardından futbolcular, taraftarlarını coşkuyla karşıladı. Kutlamaların yanı sıra ünlü sanatçılar Sefo ve Özcan Deniz'in konserleri geceyi renklendirdi. Taraftarlar, zaman zaman sahaya girmeye çalışsa da güvenlik güçleri tarafından tribünlere yönlendirildi. Törene Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve diğer önemli isimler de katıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.