Hatayspor son dakikada yıkıldı: Antalyaspor geriden gelip kazandı

Bitexen Antalyaspor ile Atakaş Hatayspor arasındaki Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor evinde Hatayspor'u 2-1 yendi.

Hatayspor son dakikada yıkıldı: Antalyaspor geriden gelip kazandı
Yayınlanma:

Maçın ilk yarısında önemli anlar yaşandı. 14. dakikada Matondo'nun sert şutunda kaleci Leite, topu kornere göndererek takımını korudu. Ardından 24. dakikada Strandberg'in şutunu kaleci Leite önledi, dönen topu Maksimovic vurdu ancak top auta çıktı.

Konuk ekip Atakaş Hatayspor, 26. dakikada öne geçti. Dele-Bashiru'nun pasında ceza sahasında topla buluşan Rivas'ın şutunda kaleci Leite'den dönen topu önünde bulan Rivas bir kez daha vurdu, bu kez top Ömer Toprak'tan dönerek Dele-Bashiru'nun önünde kaldı ve Dele-Bashiru meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını öne geçirdi: 0-1 Karşılaşmanın ilk yarısını Atakaş Hatayspor 1-0 önde tamamladı.

Maçın ilk yarısında isabetli şut atamayan Antalyaspor, ikinci yarıda topa yüzde 69 sahip olurken daha net pozisyonları da üreten takım oldu. Ev sahibi Polonyalı golcüsü Adam Buksa ile 69. Dakikada skoru eşitlerken 90+2’de Z. Bytqi ile Hatayspor’u yıktı. Bu sezon Süper Lig’de ilk golünü atan Kosovalı takımına 3 puanı getirirken Antalyaspor 2 maç sonra kazandı ve puanını 45 yaptı. Hatayspor ise 33 puanda düşme hattında kaldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.