Hatayspor, tarih yazıyor: Volkan Demirel'le namağlup!

Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor ligde henüz mağlubiyet görmedi ve üst sıralara tutundu.

Hatayspor, tarih yazıyor: Volkan Demirel'le namağlup!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER - YASİN ŞAHİN

6 Şubat’ta yaşanan depremin ardından büyük bir yıkıma uğrayan Hatay’da hayat tamamen durmuş, şehrin Süper Lig’deki temsilcisi Hatayspor da ligden çekilmek durumunda kalmıştı. O günlerde futbolcu, sportif direktör ve takım personelini kaybeden Hatayspor bu sezon yaraları sarmak, Hatay halkına moral olmak için sezona başlamıştı.

Depremin ilk anından itibaren Hataylılar için seferber olan teknik direktör Volkan Demirel, tüm Türkiye’nin takdirini kazanmış, yardım kampanyalarında da “unutulan” Hatay’ın sesi olmuştu. Sezon başında farklı takımlardan ve ülkelerden teklif geldiği ancak Volkan Demirel’in “Hatay şehrini bu aşamada bırakamam” diyerek reddettiği geçtiğimiz haftalarda çıkan haberler arasındaydı.

RÜYA GİBİ BAŞLANGIÇ

8 haftası geride kalan Süper Lig’de Hatayspor’un henüz mağlubiyeti bulunmuyor. Adana Demirspor, Trabzonspor gibi ligin güçlü takımlarıyla da oynayan Hatayspor, çıktığı 8 maçta 3 galibiyet 5 beraberlik aldı.

Ligde Fenerbahçe ve Galatasaray’la birlikte mağlubiyet yüzü görmeyen üç takımdan biri olan Hatayspor, yenilen gol sayısında da iki takımın arkasından üçüncü sırada geliyor.

VOLKAN DEMİREL, HATAYSPOR’UN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Teknik direktörlük kariyerinde sadece Fatih Karagümrük takımı yer alan Volkan Demirel geçtiğimiz sezon da sıkıntılı bir bölgede aldığı Hatayspor’u yeniden yarışa sokmuştu. Yaşanan acı olayın ardından takım ligden çekilmek zorunda kalmıştı.

Bu sezon iç saha maçlarını Mersin’de oynayan Hatayspor’da Volkan Demirel adeta takımın her şeyi olmuş durumda. Transferler, antrenmanlar, maçlar, kulübün medyada görünen yüzü olmak gibi birçok görevi layıkıyla yerine getiren genç teknik direktör kamuoyunun da takdirini kazandı.

aa-20231008-32346636-32346633-atakas-hatayspor-tumosan-konyaspor.jpg

MİLLİ ARA SONRASI ZORLU FİKSTÜR

Volkan Demirel’in takımı milli aradan sonra zorlu bir fikstürle karşı karşıya kalacak. Önce deplasmanda Fenerbahçe ardından iç sahada Kayserispor ile oynayacak olan Hatayspor, Samsunspor maçına çıkacağı deplasmanın ardından Galatasaray’ı ağırlayacak.

Bu dört maçta alabileceği sürpriz galibiyetler sezon sonu için hesapları da daha farklı hale getirebilir.

Sezon başında “Benim bu seneki hedefim lig içerisinde mücadele ve başarı. Ama bundan çok önemli hedefim Hataylılara, depremzedelere umut olmak. Ben bunun için bu sene futbol sahasında olacağımızı dile getirmek istiyorum. Biz bu umudu, bu hikayeyi onlara en iyi şekilde aktarabilmeliyiz” diyen Volkan Demirel, sekiz haftalık bölümde bunu çok rahat bir şekilde başarmış görünüyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.