Hataysporlu Erce isyan etti: 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Atakaş Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler, maç sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hataysporlu Erce isyan etti: 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz
Yayınlanma:

Kardeşler, "Son 5 aydır zorluklar içindeyiz. Antrenman sonrası duş almadan, beslenme konusunda kısıtlı imkanlarla mücadele ediyoruz. Bu süreçte Hatayspor'un ligde kalması en büyük arzum. Ben Hatay halkı için buradayım" dedi.

Erce Kardeşler, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Sezon başından beri büyük zorluklarla karşı karşıyayız. Sahamız, tesisimiz olmadı. Ekonomik sıkıntılar yaşadık. Bir futbol takımının bu kadar yalnız kaldığını ilk kez gördüm. Bir futbol takımının basketbol idmanı yaparak hazırlandığını hayal edebiliyor musunuz?" şeklinde konuştu.

"Ayrıca son 5 aydır beslenme konusunda sıkıntılar yaşadık. Kaşar ekmek yiyoruz. Antrenman sonrası duş alacak imkanlarımız olmuyor. Ayrıca uzun mesafeler kat ederek evlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Bu durum beni çok üzüyor. Tek dileğim Hatayspor'un ligde kalması. Ben Hatay halkı için buradayım" diyen Kardeşler, teknik direktörleri Volkan hoca için de şunları söyledi: "Volkan hoca da büyük zorluklar içinde yalnız kaldı. Antrenör olarak görev yapmak yerine diğer alanlarda da çaba sarf etmek zorunda kaldı. Eğer buraya kadar geldiysek, bu Volkan hocanın katkılarıyla oldu."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.