Haydi bastır Keçiörengücü

Keçiörengücü Ziraat Türkiye Kupası 7. Tur ilk maçında bugün saat 13.00’da Spor Toto Süper Ligin son şampiyonu Galatasaray’ı konuk edecek.

Haydi bastır Keçiörengücü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz Grupta zirve mücadelesi veren Keçiörengücü Ziraat Türkiye Kupası 7. Tur ilk maçında bugün saat 13.00’da Spor Toto Süper Ligin son şampiyonu Galatasaray’ı konuk edecek. Mor menekşeler grubunda oynadığı 15 maç sonunda 9 galibiyet, 4 yenilgi ve 2 beraberlik aldı. Ankara temsilcisi rakip filelere 16 gol atarken kendi kalesinde 9 gol görüp topladığı 31 puanla ligde 4’ncü sırada bulunuyor.

KUPADA İLK MAÇ

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Keçiörengücü evinde Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında bugün Galatasarıy’ı ağırlıyor. Mor menekşeler bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Keçiörengücü son olarak hafta sonu Ankara derbisinde Hacettepespor’u 3-2 yenerek haftayı 3 puanla kapatmıştı. İki takım arasındaki maç Aktepe Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 13.00'te başlayacak.

RÖVANŞ MAÇININ TARİHİ BELLİ DEĞİL

Kupada 17 kezle en fazla şampiyonluk yaşayan takım olan Galatasaray, bu sezonki organizasyona 5. turda dahil oldu. Keçiörengücü ise üçüncü turda Manisa Büyükşehir Belediyespor, dördüncü turda da Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor'u eleyerek 5. tur biletini aldı. Galatasaray geçen sezon kupanın yarı finalinde Akhisarspor'a elenmişti. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması 18, 19 ya da 20 Aralık'ta İstanbul'da oynanacak. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Emre Akbaba ile cezalılar Badou Ndiaye, Ryan Donk ve Serdar Aziz müsabakanın kadrosunda bulunmayacak.

HAKEM ARSLANBOĞA

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre bugün saat 13.00’te Aktepe Stadı’nda Keçiörengücü ile Galatasaray arasında oynanacak mücadeleyi Suat Arslanboğa’nın yöneteceğini açıkladı. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını ise Mehmet Metin ve İbrahim Bozbey yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Atilla Karaoğlan olacak.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.