Hentbolun sultanları iddialı

A Milli Kadın Hentbol Takımı'nda IHF Dünya Şampiyonası play-off hazırlıkları başladı.

Hentbolun sultanları iddialı
Yayınlanma:
Güncelleme:

A Milli Kadın Hentbol Takımı'nda IHF Dünya Şampiyonası play-off hazırlıkları başladı. 2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turunda Giresun'da 7 Nisan'da Sırbistan ile ilk maçını oynayacak olan A Milli Kadın Hentbol Takımımız, hazırlık çalışmalarını Ankara'da sürdürüyor.

Başantrenör Costica Buceschi yönetimindeki A Milli Kadın Hentbol Takımı, çalışmaları Ankara THF Spor Kompleksi'nde 5 Mart tarihine kadar sürdürecek. Milli Takım kamp süresince, Kuzey Makedonya A Milli Takımı ile iki hazırlık maçı yapacak. THF Spor Kompleksi'nde 2 ve 4 Mart tarihlerinde oynanacak olan iki maç da saat 17.00'de başlayacak. 

A Milli Kadın Hentbol Takımı, Giresun Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu'nda 7 Nisan Cuma günü saat 18.00'de ise 2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turu ilk maçında Sırbistan'ı ağırlayacak. Bu karşılaşmanın rövanşı da 12 Nisan Çarşamba günü saat 20.00'de Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da Sportski Centar Vozdovac'ta oynanacak. Play-off turunda rakibini elemesi durumunda A Milli Takımımız, Dünya Şampiyonası'na katılma hakkı kazanacak. 6. IHF Dünya Kadınlar Hentbol Şampiyonası, Uluslararası Hentbol Federasyonu tarafından 2023'te Danimarka, Norveç ve İsveç'in ortak ev sahipliğinde düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.