Icardi'nin uyguladığı yasak, Wanda Nara'yı her gün ağlatıyor!

Mauro Icardi ve Wanda Nara arasında yeni bir sorun olduğu konuşuluyor. Galatasaraylı süper yıldız, çocuklarının Arjantin’e gitmesini yasakladığı iddia edildi.

Icardi'nin uyguladığı yasak, Wanda Nara'yı her gün ağlatıyor!
Yayınlanma:

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın arasının yeniden açıldığı iddia edildi. İkilinin ilişkisinde kara bulutların dolaşmasının sebebi bu kez çocuklar.

Icardi ve Wanda Nara çiftinin arasında yeniden ayrılık rüzgarları esiyor. Kızlarının Türkiye’den ayrılarak Arjantin’e gitmesini istemeyen Icardi, Wanda Nara ile arayı bozdu. Icardi’nin çocuklarını göndermek istememesi sonrası Wanda Nara’nın zor günler yaşadığı öne sürüldü.

ICARDI, KIZLARININ ARJANTİN'E GİTMESİNİ YASAKLADI

Arjantin'de MasterChef programının sunuculuğunu yapan Wanda Nara'nın çocukları da ülkeye götürmesene Mauro Icardi, izin vermedi. Arjantinli golcünün kızlarının Türkiye'den ayrılmasına onay vermemesi sonrası Nara ise psikolojik olarak adeta çöktü.

"WANDA ÇOK KÖTÜ DURUMDA VE HER GÜN AĞLIYOR"

NTV Spor'un America TV sunucusu Guido Zaffora'dan aktardığına göre, Wanda Nara, Icardi'nin bu tutumu nedeniyle her gün ağlıyor. Zaffora yaptığı açıklamada, "Mauro kızlarının Türkiye'den ayrılmasına izin vermiyor. Wanda çok kötü durumda ve her gün ağlıyor." ifadelerini kullandı.

ICARDİ'NİN ÇOCUKLARI TÜRKİYE'DE OKULA BAŞLADI

Çiftin kızları Francesca ve Isabella'nın Türkiye'de okula başladığı ve Avrupa pasaportuna sahip oldukları için Arjantin'de uzun süre kalamadıkları belirtildi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.