Iğdır FK taraftarları Kastamonuspor otobüsünü taşladı: 2 futbolcu yaralandı

TFF 2. Lig Play-Off 4. turunda Kastamonuspor, deplasmanda Iğdır FK'ya 2-1 mağlup olduktan sonra takımı taşıyan otobüs taraftarlar tarafından taşlandı ve futbolcular ile teknik ekip saldırıya uğradı.

Iğdır FK taraftarları Kastamonuspor otobüsünü taşladı: 2 futbolcu yaralandı
Yayınlanma:

Saldırganlar arasında bulunan bir grup, takım otobüsünü taşladıktan sonra Kastamonusporlu futbolculara otelin önünde fiziksel ve sözlü saldırıda bulundu. Saldırı sonucunda Kastamonusporlu kaleciler Abdullah Yiğiter ve Gençlerbirliği altyapısından yetişen Yasin Davuş yaralandı.

Yaşanan olayın ardından Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, yazılı bir açıklama yaparak durumu kınadı. Aygün, "Şu anda benim gündemimde takımımın sağ salim Kastamonu’ya dönmesi var. Tüm mercilere gerekli şikayetler yapıldı. Olmadı Iğdır'ım, olmadı. Iğdır halkıma bu yakışmadı, çocuklarımın akan her kanının hesabı sorulacaktır. Bu kin bu nefret neden, bizler kardeşiz.

Iğdır Valimiz, Iğdır Emniyet Müdürüm, Jandarma Alay Komutanım lütfen görevlerinizi yerine getirin. Kastamonulu aciz değildir. Kastamonulu herkesi sever ama haksızlık karşısında duran dilsiz şeytandır. Iğdır benim ülkemin bir parçasıdır. Bir grup Iğdırlının yaptığını, tüm Iğdır'a mal etmem. Ancak Iğdır’da güvenlik zafiyeti var, tüm devlet birimlerimizi göreve davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.