İlbank fazla direnemedi: 3-1

Voleybolda Misli.com Sultanlar Ligi'nde sezonun 2. haftasında iki Ankara ekibi Karayolları, İlbank karşı karşıya geldi.

İlbank fazla direnemedi: 3-1
Yayınlanma:
Güncelleme:

Birinci ve üçüncü setlerinin büyük çekişmeye sahne olduğu mücadeleden Karayolları 3-1 galip gelerek ikinci haftada ilk galibiyetini aldı. TVF Başkent Spor Salonu’nda oynanan ve bir saat 32 dakika süren mücadeleyi Koray Yılmazgil ve Erhan Alparslan hakem ikilisi yönetti.

Ankara derbisinde Karayolları ile İlbank arasındaki mücadelenin il setinde büyük çekişme yaşandı. Set sonuna kadar kopmaz olmazken serviste hata yapmayan Karayolları yaklaşık 40 dakika süren seti 27-29 alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette bu kez İlbank üstünlüğü vardı mavi beyazlılar Ezgi Arslan ve Ceyda Durukan ile etkili olarak seti 25-20 alıp durumu 1-1’e getirdi.

Üçüncü set büyük çekişmeye sahne oldu. İki takımda seti alabilmek için kıyasıya bir mücadele verirken sez sonunda Abbot ve Gerasymova ile etkili olan Karayolları seti 23-25 alarak 2-1 öne geçti. Dördüncü sette İlbank oyundan düşünce Karayolları fazla zorlandı. Gerek servislerde gerekse file önünde etkili oyununu sürdüren sarı siyahlılar seti 16-25 maçı da 3-1 kazanarak haftayı üç puanla kapattı.

İlbank: Birgül Parlak, Ceren Karagöl, Yağmur Karaoğlu, Ezgi Arslan, Ceyda Durukan, Eylül Karadaş (Ceren Önal, Ceren Çınar, Yaprak Erkek, Tuğçe Öcal, Yasemin Özel)

Karayolları: Havili, Abbott, Ayçin Akyol, Burcu Tutku Yüzgenç, Tuğçe Ceyhan, Gerasymova (Gülçin Doğan, Selin Navruz, Ezgi Akyaldız, Kübra Kegan, Selis Selvi)

Setler: 27-29, 25-20, 23-25, 16-25

Süre: 132 dakika (39, 33, 32, 28)

Kaynak:Basın Bülteni

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.