İlk raunt Ziraat Bankası’nın

2019 CEV Challenge Kupası erkekler kategorisindeki iki Ankara temsilcisi Ziraat Bankası ile Maliye Piyango 16’lı Finaller Turu ilk maçında karşı karşıya geldi.

İlk raunt Ziraat Bankası’nın
Yayınlanma:
Güncelleme:

2019 CEV Challenge Kupası erkekler kategorisindeki iki Ankara temsilcisi Ziraat Bankası ile Maliye Piyango 16’lı Finaller Turu ilk maçında karşı karşıya geldi. Başkent Voleybol Salonunda oynanan mücadeleyi Ziraat Bankası 3-2 kazandı. Setler 19-25, 25-21, 25-22, 22-25, 19-17 Ziraat Bankası lehine sonuçlandı. İki Ankara takımını karşı karşıya getiren mücadelede ilk maçı kazanan Ziraat Bankası rövanş maçı öncesi önemli bir avantaj elde etti.

RÖVANŞT 5 ARALIKTA

Micheal Janosch (Avusturya) ve Andreas Constantinides (Kıbrıs Rum Cumhuriyeti) hakem ikilisinin yönettiği ve büyük çekişmeye sahne olan mücadele iki saat sürdü. Bu maçın rövanşı 5 Aralık 2018 tarihinde saat 18:00’da yine Ankara’da oynanacak. Rakibine her iki maçın sonunda puan olarak üstünlük kuran taraf, adını 2019 CEV Challenge Kupası 8’li Finaller Turu’na yazdıracak. Eğer her iki karşılaşmanın sonunda puan eşitliği söz konusu olursa, altın set kuralı devreye girecek. İkinci maçın bitiminden hemen sonra 15 sayı üzerinden oynanacak olan altın seti kazanan ekip, 8’li Finaller Turu’ndaki yerini alacak. Turu geçen temsilcimiz, 8’li Finaller Turu’nda SC Portugal Lisboa (Portekiz)-Stroitel Minsk (Belarus) eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.