İnter, İtalya Kupası'nda 9. kez en büyük oldu!

İnter 9. kez İtalya Kupası'nı müzesine götürdü. Milano ekibi İtalya Kupası Final'inde Fiorentina'yı 2-1 yenerek bir kez daha kupada mutlu sona ulaştı.

İnter, İtalya Kupası'nda 9. kez en büyük oldu!
Yayınlanma:

İtalya Kupası Finali’nde Hakan Çalhanoğlu’nun takımı Inter ile Fiorentina, Olimpico Stadı’nda karşı karşıya geldi.

hako.jpg

Mor menekşeler, mücadelenin 3. dakikasında Nicolas Gonzalez’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Inter, karşılaşmanın 29 ve 37. dakikalarında Arjantinli 25 yaşındaki yıldız Lautaro Martinez ile bulduğu gollerle 2-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamladı.

inter.jpg

Maçın ikinci devresinde gol sesi çıkmayınca Inter, Fiorentina’yı 2-1 mağlup ederek İtalya Kupası’nın sahibi oldu.
Bu sonuçla Inter, İtalya Kupası'nı üst üste 2. kez, toplamda ise 9 kez kazanmayı başardı..

kupa.jpg

HAKAN ÇALHANOĞLU FİNAL MAÇI SONRASI AÇIKLAMALAR YAPTI:

hakan.jpg

Hakan Çalhanoğlu: "İstanbul'daki Türk taraftarlar mı? Evet, Şampiyonlar Ligi finalini bekliyorum. Ülkemden birçok mesaj aldım. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı beni iki kez aradı. Herkes benimle birlikte. Bir Türk futbolcu olarak inanılmaz bir hikaye yazmayı umuyorum. Ancak, bu maç zor olacak ve çok acı çekeceğiz. Grup aşamasından sonraki her maçta olduğu gibi bu maça da inanıyoruz. Rüyamın peşinden gitmek istiyorum. Şimdi finaldeyiz ve neler olacağını göreceğiz."

"Orta saha rolünde geliştim. Savunma önünde 'regista' olarak oynuyorum. Gelişiyorum, gelişmeyi seviyorum ve bana yardımcı olanlara teşekkür ediyorum. Biz güçlüyüz, iyi bir orta sahamız var. Her şeyimizi vereceğiz. De Bruyne ve Modric harika oyuncular. Onların seviyesinde oynayabileceğimizi gösterdik. Finaldeyiz. Finali oynayacağız."

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.