İsmail Kartal: Hak ederek kazandık

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Yukatel Adana Demirspor'u sahasında 4-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

İsmail Kartal: Hak ederek kazandık
Yayınlanma:

Teknik direktör İsmail Kartal, maç sonrası yaptığı açıklamada takımının ortaya koyduğu oyun gücüyle haklı bir zafer kazandığını ifade etti.

Kartal, Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, Adana Demirspor karşılaşmasına yüksek motivasyonla çıktıklarını vurguladı. Maçın ilk yarım saatinde sezonun en iyi futbolunu sergilediklerini belirten Kartal, bu performanslarına rağmen devreyi 1-1 berabere kapattıklarını dile getirdi. Ancak devre arasında oyuncularına güçlü oyunlarını sürdürmeleri gerektiğini söylediklerini ifade eden Kartal, takımının ortaya koyduğu performansla hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi ve oyuncularını tebrik etti.

Süper Kupa mücadelesinde 19 yaş altı takımıyla sahaya çıkma kararı hakkında konuşan Kartal, başkan ve yöneticilerle yapılan toplantıda fikirlerini paylaştıklarını ve alınacak kararlara saygı göstereceklerini belirtti. Henüz 19 yaş altı takımının bu hafta çalışıp çalışmayacağına dair net bir durum olmadığını ifade eden Kartal, takımının üçüncü döneminde değişik olaylarla karşılaştığını ancak krizleri yönetme konusunda tecrübeli olduklarını dile getirdi.

Ayrıca, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a ceza vermesi konusuna da değinen Kartal, bu durumun beklenmedik olduğunu ve kulübün itirazlarının ardından alınacak kararları bekleyeceklerini belirtti. Kartal, Rade Krunic'in maçtaki performansını da övgüyle anarak, oyuncunun gelecekte daha da iyi performanslar sergileyeceğine inandığını söyledi.

Son olarak, takımdaki sakatlıklara da değinen Kartal, futbolun içinde sakatlıkların olabileceğini ancak elimizdeki sağlıklı oyuncularla yola devam edeceklerini belirtti ve oyuncuların Olympiakos maçına yetişmesini umut ettiğini dile getirdi.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.