İsmail Kartal: "Yarı finale çıkmak için mücadele edeceğiz"

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçına hazırlanan Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, yarınki mücadelede Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla karşılaşacaklarını ve yarı finale yükselmeyi hedeflediklerini belirtti.

İsmail Kartal: "Yarı finale çıkmak için mücadele edeceğiz"
Yayınlanma:

Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Kartal, "İlk maçta 3-2'lik bir skorla geri döndük. Yarın, taraftarımızın önünde büyük bir mücadele sergileyerek yarı finale adımızı yazdırmak istiyoruz. Rakibimiz güçlü, bunun farkındayız. Ancak biz de güçlüyüz ve sahamızda avantajımızı kullanarak galip gelmeyi hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Taraftarlardan maç boyunca destek vermelerini isteyen Kartal, bu desteğin oyuncularının performansını artıracağına inandığını dile getirdi.

Eleştirilere kulaklarını tıkadığını vurgulayan Kartal, sakatlığı tamamen geçen Djiku'nun önemli bir oyuncu olduğunu ve ideal kadro ile sahaya çıkmayı planladıklarını belirtti.

Kartal, penaltı çalışmaları yaptıklarını ancak maçın penaltılara gitmeyeceğine inandığını söylerken, Oosterwolde'nin sakatlığıyla ilgili olumlu bir durumda olduklarını ve oyuncunun erken dönüş yapabileceğini ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.