Kalecik Belediye zorlanmadı: 3-1

Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi’nde 6. Hafta birbirinden çekişmeli ve zevkli maçların ardından sona erdi. İki Ankara ekibi Kalecik Belediyespor ile Numune Gençlik karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Kalecik Belediyesi 3-1 kazanarak haftayı üç puanla kapattı.

Kalecik Belediye zorlanmadı: 3-1
Yayınlanma:
Güncelleme:

KALECİK ZORLANMADI

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi 6. haftasının kapanış mücadelesinde Sigorta Shop Kalecik Belediyesi 1 saat 33 dakika süren mücadele sonunda Numune Gençlik’i 25-14, 23-25, 25-10, 25-13 set sonuçlarıyla 3-1 mağlup etti. TVF Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ikinci seti büyük çekişmeye ve heyecana sahne oldu. Sigorta Shop Kalecik Belediyespor’da kadro dışı kararı alınan ve bu müsabakayla birlikte affedilen Gonzalez 29, Esra 23 ile Herrera 18 sayı bularak galibiyeti getiren isimler oldu.

KOLAY GALİBİYET

İlk sete fırtına gibi giren Sigorta Shop Kalecik Belediyesi etkili servisler atıp etkili hücumlarla bu sete 11 sayı farkla 25-14 alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette bu kez Numune Gençlik fırtınası vardı. Final bölümüne kadar sayı farkı açılmazken etkili servisler atan Numune bu seti 23-25 alarak setlerde durumu 1-1’e getirdi. Üçüncü sette yeniden oyundaki ele ala alan Sigorta Shop Kalecik Belediyesi rakibinin hem savunmada hem de hücumda çok hata sonrası bu seti 15 sayı farkla 25-10 alarak 2-1 öne geçti.

RAKİP ANTALYASPOR

Dördüncü set formaliten öteye gitmedi. Sigorta Shop Kalecik Belediyesi rahat bir oyundan sonra bu seti de 12 sayı farkla 25-13 alarak mücadeleden 3-1 galip ayrılmasını bildi. 5. maçında 4. kez kazanarak puanını 13’e çıkartan ve 2. basamakta yer alan Sigorta Shop Kalecik Belediyespor ligin 7. haftasını Pursaklar Voleybol İhtisas’ın çekilmesi nedeniyle bay geçerken ligin 8. haftasında 28 Kasım Cumartesi günü Antalyaspor’u konuk edecek.

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.