Kaplan: Bu skoru beklemiyorduk

MKE Ankaragücü’nde deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’a 5-0 yenilmesinin büyük üzüntüsü vardı.

Kaplan: Bu skoru beklemiyorduk
Yayınlanma:
Güncelleme:

Maçın ardından soyunma odasında futbolcularını teselli eden sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Mustafa Kaplan daha sonra basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CAMİAMIZI ÜZDÜK

Kazanan takımı kutlayarak konuşmasına başlayan Mustafa Kaplan, “Biz kendimize geldiğimiz zaman da çok şeylerin değiştirmemiz gerektiğini görüyoruz. Üzgünüz taraftar grubumuzu, camiamızı üzdük. Elimizdeki oyuncu kadrosu bu, belki geçen sene çok iyi şeyler yaptığımız bir oyuncu grubu vardı ama eksikliklerimiz de var. Biz önümüzdeki 4 maçı da bitirip inşallah transfer yasağını da kaldırsak bizim çok şeyi değiştirmek istediğimizi görüyoruz” dedi.

OYUNCU İHTİYACIMIZ VAR

“Özellikle 2 ve 3. bölgede çok oyuncuya ihtiyacımız var” diyen Mustafa Kaplan, “Biz zaten kısıtlı bir oyuncu kadrosuyla buraya geldik. Maç günü 2 oyuncumuzun olmayışı da maçın kaderini etkiledi. Yani elimizdeki kadro bu, biz sahaya çıkarken de böyle bir skor beklemiyorduk. Mağlup olduğumuz için üzgünüz. İnşallah transfer yasağı kaldırarak çok farklı bir Ankaragücü oluşturmak istiyoruz. Bazı şeyleri 4 maç sonra oturup oyuncu yönetim ve başkan değerlendirip bir karar almamız lazım. Ben tekrar Alanyaspor’u kutluyorum. İyi bir Alanyaspor var. Erol hocayı kutluyorum. Çok karakterli oyuncu grubunu bir araya getirmiş, hak ederek bir maç kazandılar. Maçın hakemini de kutluyorum. Bugün burada emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” şeklinde konuşarak basın toplantısını tamamladı.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.