Kaplan: Kazansak iyi olacaktı

MKE Ankaragücü’nde 2-2 berabere kalınan Yukatel Denizlispor maçının üzüntüsü vardı.

Kaplan: Kazansak iyi olacaktı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Maçın ardından futbolcularını tebrik eden sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Mustafa Kaplan daha sonra basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

MAÇIN ÇOK HİYAYESİ VAR

Kaplan şunları söyledi, “Aslında maçın çok hikayesi var ama hep aynı şeyleri konuşuyoruz. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra kulübede kafamızda kurduk ‘kazandık’ hesapları yapıyorduk. Hemen orada 4-4-2'ye dönerek Hector’u öne çıkardık. Fakat Hector bugün istediğimiz gibi değildi. Ama biraz sabrettik. Maç sabahı yaptığımız toplantıda oyuncularımıza rakibimizin duran toplarını son kez gösterdik. En etkili taraflarının duran toplar olduğunu söyledik. Özellikle isim verdik. Verdiğimiz o isimler de gol attı. İyi oynadığımız maçın ilk yarısını 2-0 geriye düşerek içeri girdik. İkinci yarı iyi oynadık, baskı kurduk. 2 tane gol bulduk. Goller de kaçırdık. Ama bir türlü 3. golü bulamadık. Ama geriden gelerek ve 2 gol atarak elde ettiğimiz 2-2 beraberlik var. Kazanmamız lazımdı. Çünkü 14 puan yapsaydık bizim için çok iyi olacaktı” ifadelerini kullandı.

RAKİBİMİZİ KUTLUYORUM

“Kenar oyuncularımız ve 3. bölge oyuncularımızda sıkıntılar yaşıyoruz” diyen Mustafa Kaplan sözlerine şöyle devam etti, “Orgill’den hep bir şeyler bekliyoruz. Gerçi bugün fedakarlık yaparak sahaya çıktı ama beklediğimiz gibi değildi. Oscar’ı bugün kazandık. Hem iyi oynadı hem 2 gol attı. Ama tabi öbür taraftan vasat oynayan arkadaşlarımız vardı. İnşallah transfer yasağımızı kaldırıp özellikle 3. bölgeye transfer yapmamız lazım. Bunun içinde başkanımız gece gündüz çalışıyor. İnşallah yasağı kaldırır ve ikinci yarı bambaşka bir Ankaragücü izletiriz. Fakat 3 haftadır 6 gol atıyor, 6 gol yiyoruz. Yediğimiz goller bize yakışmıyor. Yediğimiz gollerin tamamı da duran toptan. İkinci yarıdaki oyun bizi mutlu etti. Bu ligde 1 puan önemlidir. Ama kazanıp 14 puan yapıp devreye öyle girmek istiyorduk. Rakibimizi ve hakemleri kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.