Karayolları sonunu getiremedi

Kadınlarda voleybol heyecanı başladı. 2019-2020 Voleybol Sezonu Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde heyecan Ankara’da oynanan Karayolları ile Beşiktaş takımları arasında oynanan maçla başladı.

Karayolları sonunu getiremedi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Büyük çekişmeye ve heyecana olan mücadelede ev sahibi Karayolları öne geçmesine karşına İstanbul’un siyahlı beyazlı ekibi Beşiktaş’a 3-2 yenilmekten kurtulamadı.

SİYAH BEYAZLILAR TÜRK OYUNCULARLA OYNUYOR

TVF Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan 134 dakika süren mücadeleyi Zeki Bocutçu ve İbrahim Ünal hakem ikilisi yönetti. Zorlu mücadeleyi 17-25, 26-24, 25-17, 18-25 ve 12-15’lik setlerle 2-3 konuk Beşiktaş kazanarak haftaya iki puanla başlarken, Karayolları bir puanla parkeden ayrıldı. Her iki takımında güzel bir mücadele izlettiği maçta tamamen yerli oyunculardan kurulu kadrosuyla parkeye çıkan Beşiktaş rakibin zorda olsa yenerek bu sezon çok can yakacağını gösterirken, Karayolları’nın biraz daha zamana ihtiyacı olduğu gözlerden kaçmadı.

BEŞİKTAŞ İYİ BAŞLADI

2019-2020 Sezonunun açılış maçına konuk Beşiktaş iyi başladı. İyi servis atıp iyi savunma yapan siyah beyazlılar bu seti 17-25 alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette büyük çekişme vardı. Setin son bölümüne kadar oyundan kopmayan iki takımın mücadelesinin son anları nefes keserken son bölümde daha az hata yapan Karayolları bu seti 26-24 alıp durumu 1-1’e getirdi. Karayolları ikinci sette özellikle savunmadan iyi top çıkarıp pasöre güzel paslar getirince seti almasını bildi.

karayollari-3-001.jpg

İKİ PUAN KARTALIN

Üçüncü sette Karayolları üstünlüğü vardı. Etkili servis atan ev sahibi Beşiktaş’ın savunmada aksaması sonrası bu seti 25-17 alarak setlerde 2-1 öne geçti. Dördüncü sette İstanbul ekibi siyah beyazlıların bariz üstünlüğü vardı. Özellikle Dilara Bilge ile file önünde etkili olan Beşiktaş seti zorlanmadan 18-25 alarak maçı tie-break setine götürdü. Tie-break setinde büyük çekişme yaşandı iyi servis atan iyi savunma yapan Beşiktaş bu seti 12-15 maçı da 3-2 kazanarak sezona galibiyetle merhaba dedi.

ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER

Öte yandan TVF Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi A.Nihan Karaçam Salkaya, Türkiye Voleybol Federasyonu adına mücadele öncesinde yeni sezonun ilk karşılaşması olması sebebiyle her iki takımın kaptanlarına, karşılaşmanın başhakemi Zeki Bocutçu ve yardımcı hakemi İbrahim Ünal’a başarılar dileyerek çiçek takdim etti.

Kaynak:Basın Bülteni

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.