Kartal Ata’nın huzurunda

Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol Takımı, ürkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

Kartal Ata’nın huzurunda
Yayınlanma:
Güncelleme:

Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol Takımı, ING Basketbol Süper Ligi’nin 26. Haftasında Ankara Spor Salonu’nda Türk Telekom’u 94-85 yendiği maçın öncesinde Beşiktaş Kulübü Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Enis Ulusoy, Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol ile Beşiktaş Icrypex Takımının Başantrenörü Ahmet Kandemir, teknik ekibi ve sporcuları, Türk Telekom maçı için bulundukları Ankara’da, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

BİZ, ATAMIZIN ÇİZDİĞİ YOLDAN YÜRÜYECEĞİZ

Yönetim Kurulu Üyeleri ve Beşiktaş Icrypex Takımı, Aslanlı Yol’dan yürüyerek ulaştıkları Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. Beşiktaş Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Enis Ulusoy ile Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol, Anıtkabir ziyaretiyle ilgili olarak şunları söyledi, “Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol Takımı olarak Ankara’daki maçımız öncesi, Anıtkabir’de Atamızın huzuruna çıktık. Uzun süredir yapmak istediğimiz bir ziyaretti. Giresun, Konya, İzmir, Batman gibi Türkiye’nin dört bir yanından Türk sporunun ulu çınarı Beşiktaş’ın çatısı altında buluşmuş genç sporcularımızla Atamızın; zeki, çevik ve ahlaklı sözlerini içselleştirmek için güzel bir fırsat oldu. Başkanımızın ortaya koyduğu vizyonla, Milli Takımımıza hizmet etmeyi ve ülke sporuna genç oyuncular kazandırmayı öncelik edinmiş bir takım olarak Atamızın çizdiği yolda ülkemizi ve camiamızı temsil etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

kartal-anitkabirde-21.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.