Kayserispor, Iğdır FK engelini uzatmalarda aştı: Kayserispor 4-0 Iğdır FK

Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Tur müsabakasında Kayserispor, alt liglerin iddialı ekibi Iğdır FK ile karşılaştı.

Kayserispor, Iğdır FK engelini uzatmalarda aştı: Kayserispor 4-0 Iğdır FK
Yayınlanma:

Sezona Çağdaş Atan ile başlayan ve Çağdaş Atan’ın Başakşehir’ın başına geçmesi üzerine Recep Uçar’ı takımın başına getiren Kayserispor, geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyon olan Fenerbahçe’ye çeyrek finalde mağlup olmuştu.

TFF 2.Ligde oldukça iddialı bir kadroyla beklentilerin ardında bir performans sergileyen Iğdır FK, İlker Püren’le başladığı sezonda Metin Diyadin’le yola devam eden Iğdır FK ligde 10 maçta 21 puanla 5. Sırada yer alıyor.

TFF 2.Ligde oldukça iddialı bir kadroyla iyi performans sergileyen Iğdır FK, İlker Püren’le başladığı sezonda Metin Diyadin’le yola devam ediyor.

BOA MORTE GİRDİ TURU GETİRDİ

Arif Kocaman, Hayrullah Erkip, Baran Ali Gezek ve Emre Çeltik gibi genç isimlere ilk 11’de şans veren Recep Uçar’ın ekibi üretkenlik anlamında oldukça zorluk çekti. 90 dakikada sadece tek isabetli şut atan Kayserispor, Iğdır FK önünde 90 dakika sonunda gol bulamadı.

Normal süresi 0-0 biten maçta uzatmalarda baskıyı arttıran Kayserispor, Portekizli Boa Morte’nin 97. Dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Morte 100. Dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve durumu 2-0’a getirdi.

İkinci uzatma devresinde de Bahoken ve Cardoso ile goller bulan Kayserispor, 4-0 kazanarak Ziraat Türkiye Kupası’nda bir üst tura yükseldi.

Kayserispor ligde bir sonraki maçında Pazartesi akşamı Alanyaspor’u ağırlayacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.