Ankaragücü, Kayserispor'a 2-0'dan maç verdi:

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında, MKE Ankaragücü ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Kayserispor, 3-2'lik skorla Ankaragücü'nü mağlup etti.

Ankaragücü, Kayserispor'a 2-0'dan maç verdi:
Yayınlanma:

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Kayserispor ile MKE Ankaragücü arasında oynanan mücadele nefesleri kesti. RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşma, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşattı.

İKİNCİ YARIDA İŞLER DEĞİŞTİ

İlk yarı dengeli geçerken, Ankaragücü 45. dakikada Bassogog ve 45+4. dakikada Efkan Bekiroğlu'nun golleriyle skoru 2-0'a getirdi. 3 maç sonra gol bulan Ankaragücü için işler ikinci yarıda değişti.

Kayserispor, ikinci yarının başında Nazon'un attığı golle umutlandı. Ardından Jeanvier ve 90+3. dakikada Mane'nin kaydettiği gollerle muhteşem bir geri dönüşe imza attı ve sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla Kayserispor, yenilmezlik serisini 5 maça çıkararak puanını 35'e yükseltti ve 8. sıradaki yerini korudu. Diğer taraftan 5 maçtır galibiyet alamayan MKE Ankaragücü ise 29 puanla 13. sırada yer aldı. Ankaragücü küme düşme hattıyla arasındaki makası daraltmış oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.