Keçiören evinde kayıp: 0-1

Keçiörengücü TFF 1. Lig'in 17. haftasında Bursaspor ile Ankara'da kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı Emirhan Aydoğan'ın penaltı golüyle 1-0 kazanan Bursaspor, ilk devreyi galibiyetle kapattı.

Keçiören evinde kayıp: 0-1
Yayınlanma:
Güncelleme:

Keçiörengücü TFF 1. Lig'in 17. haftasında Bursaspor ile Ankara'da kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı Emirhan Aydoğan'ın penaltı golüyle 1-0 kazanan Bursaspor, ilk devreyi galibiyetle kapattı.

Ankara Keçiörengücü TFF 1. Lig'in 17. haftasında Bursaspor ile Ankara'da kozlarını paylaştı. Aktepe Stadı’nda oynanan mücadeleyi Murat Erdoğan, Bersan Duran ve Mehmet Şengül hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmayı Emirhan Aydoğan’ın penaltı golüyle 1-0 kazanan Bursaspor, ilk devreyi galibiyetle kapatıp liderle arasındaki 5 puanlık farkı korudu.

HAKEM PENALTI DEDİ

Ligin üst sıralarından kopmak istemeyen Keçiörengücü mücadeleye hızlı ve istekli başlamasına karşın golü bulan Bursaspor oldu. İlk 7 dakika içinde daha atak olan Başkent ekibi yakaladığı iki net gol fırsatını cömertçe harcayınca ani gelişen Bursaspor atağında maçın Murat Erdoğan penaltı noktasını gösterdi.

TEK GOL GELDİ

Mücadelenin 8’inci dakikada ani gelişen Bursa atağında Samet Akaydın ceza sahası içinde topa elle müdahale edince Bursaspor penaltı kazandı. Bu dakika içinde topun başına geçen Emirhan Aydoğan topu ve kaleci Metin Uçar’ı ayrı ayrı köşelere göndererek takımını 0-1 öne geçirdi. Bu golden ataklarını sıklaştıran yeşil beyazlılarda Burak Kapacak hızla ceza sahasına girerken yerden çıkardığı sert şutu Metin Uçar’ın son anda çıkararak için gole izin vermedi. İlk yarıda iki takımın karşılıklı atakları başka gol getirmeyince devreyi Bursaspor 0-1 önde tamamladı.

İKİNCİ YARININ ANLARI

İkinci yarıda önce beraberlik ardından galibiyet için sahaya çıkan Keçiörengücü baskılı ve atak bir oyun ortaya koymasına karşın yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı. Forvet oyuncularının girdikleri pozisyonları cömertçe harcaması Başkent ekibine pahalıya patladı. Buna karşın Bursasspor ise daha ziyade kontra ataklarla gol aramasına karşın bunlarda başarılı olamadı. İkinci yarıda her iki takımın karşılıklı atakları gol getirmeyince Bursaspor Ankara’dan 0-1 galip dönerek zirve yarışından kopmayarak üç puanla haftayı tamamladı.

RAKİP BOLUSPOR

Keçiörengücü bu mağlubiyetine karşın ligin ilk yarısını 28 puanla 7’inci sırada kapatırken, ligdeki yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran Bursaspor ise 27'ye yükseltip zirveye bir adım daha yaklaşarak devreyi 9’uncu sırada tamamladı. Keçiörengücü TFF 1. Lig’in 18’inci haftasında 24 Ocak Para günü Beypiliç Boluspor’u ağırlarken, Bursaspor da yine 24 Ocak Pazar akşamı deplasmanda şampiyonluk adaylarından Adana Demirspor’un konuğu olacak.

Kaynak:Bülten

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.