Keçiören hakeme takıldı

Ankara Keçiörengücü, Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında uzun süre 2-1 önde götürdüğü maçta deplasmanda NasaDoge Menemenspor ile 2-2 berabere kaldı.

Keçiören hakeme takıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Keçiörengücü, Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında uzun süre 2-1 önde götürdüğü maçta deplasmanda NasaDoge Menemenspor ile 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto 1'inci Lig'in 15'inci haftası Nasadoge Menemenspor ile Ankara Keçiörengücü arasında oynanan maçla sona erdi. İki takımın büyük çekişmeye ve heyecana sahne olan mücadelesi karşılıklı atılan gollerle 2-2 beraberlikle sona erdi. İzmir ekibi 1-0 öne geçip daha sonra 2-1 geriye düştüğü maçta son dakikalarda penaltıdan attığı golle 1 puan çıkardı. Öte yandan Keçiörengücü'nde Berkan Turan 88'de çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

RAKİP MANİSA FK

Bu sonuçla Menemenspor 18 puana ulaşıp 13’üncü sıraya çıkarken, ilk dış saha puanını elde eden düşme hattındaki Keçiörengücü ise 14 puanla 17’inci sırada kaldı. Ankara Keçiörengücü, Spor Toto Birinci Lig’in 17’inci haftasında 14 Aralık Salı günü saat 13.30’da deplasmanda Manisa Futbol Kulübü’nün konuğu olurken, Nasadoge Menemenspor ise 15 Aralık Çarşamba akşamı saat 19.00’da sahasında Altaş Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.

MAÇTAN DAKİKALAR

Spor Toto Birinci Lig’in 17’inci haftasında Nasadoge Menemenspor ile Ankara Keçiörengücü karşı karşıya geldi. Mücadeleye ev sahibi Menemenspor etkili başladı ve 5’inci dakikada öne geçti. Bu dakika içinde soldan Mahdi Sabbah'ın pasında Abdullah Aydın bekletmeden topu ceza sahasındaki Ahmet Sağat’la buluşturdu. Ahmet, müsait pozisyonda düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara yollayıp takımını 1-0 öne geçirdi.

BERABERLİK GELDİ

Kalesinde golü gören Ankara Keçiörengücü beraberlik için Menemenspor kalesinde gol aramaya başladı ve 9’uncu dakikada bu amacına ulaştı. Bu dakika içinde rakip sahada baskı uygulayan Başkent ekibinde topu kapan Ibrahim Olawoyin, ceza yayı içinden meşin yuvarlağı kalecinin sağından köşeye gönderip durumu 1-1’e getirdi.

KEÇİÖREN ÖNE GEÇTİ

Mücadelenin 25’inci dakikasında Ankara Keçiörengücü öne geçti. Bu dakika içinde Başkent ekibinden Mehmet Tayfun Dingil’in kendi yarı sahasından rakip ceza sahasına gönderdiği uzun topu iyi takip eden Issa Ibrahim Djibrilla kafayla meşin yuvarlağı kaleci Batuhan Ahmet Şen’in üzerinden filelere gönderip takımın 1-2 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla 1-2 sona erdi.

HAKEM PENALTI DEDİ

İkinci yarıda önde olmanın avantajını kullanamayan bir Keçiörengücü vardı. Başkent ekibi kontra ataklarla yakaladığı gol fırsatlarını değerlendirip farka ikiye çıkarma şansını kaçırdı. Mücadelenin 86’ıncı dakikasında Menemenspor penaltı kazandı. Haşim Arda ceza sahasında Ibrahim Akanbi Rasheed’i indirince Hakem Turgut Doman penaltı noktasını gösterdi. Keçiörengüçlü futbolcuların itirazına rağmen hakem kararını değiştirmedi. 88’inci dakikada topun başına geçen Mazlum Demir topu ve kaleci Hüseyin Yılmaz’ı ayrı ayrı köşelere göndererek maça 2-2 eşitliği getirdi. İki takımın bu dakikadan sonraki atakları sonucu değiştirmeyince mücadele karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.