Keçiören tek golle kazandı

Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında Ankara Keçiörengücü, Tuzlaspor'u konuk etti. TRT TÜRK'ten naklen yayınlanan maçta 3 puana ulaşan taraf 1-0'lık skorla başkent temsilcisi oldu.

Keçiören tek golle kazandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Lig’de 27’inci hafta heyecanı devam ediyor. Son haftaların formda ekibi Ankara Keçiörengücü play-off mücadelesi veren Tuzlaspor’u konuk etti. Aktepe Stadı’nda oynanan mücadeleyi Oğuzhan Çakır, Sezgin Çınar, Ali Can Alp hakem üçlüsü yönetti. Ev sahibi Ankara Keçiörengücü'ne galibiyeti getiren golü 18. dakikada Hamza Gür kaydetti.

Bu sonucun ardından puanını 34'e yükselten Keçiörengücü, maç fazlası ve averajla 11. sırada yer aldı. Başkent deplasmanından eli boş ayrılan Tuzlaspor ise maç fazlası ve 31 puanla 12. sırada konumlandı. İki takım arasında ligin ilk devresinde İstanbul'da oynanan maçı Tuzlaspor 1-0'lık skorla kazanmıştı. Keçiörengücü ligin 28’inci haftasında 4 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’de Kocaelispor’un konuğu olurken, Tuzlaspor ise 6 Şubat Pazar günü saat 16.00’da İstanbulspor ile üç puan mücadelesi verecek.

MAÇTAN DAKİKALAR

Ankara Keçiörengücü ile Tuzlaspor, Aktepe Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleye Başkent ekibi iyi başlayıp 12’inci dakikada gole yaklaştı. Bu dakika içinde sağ kanattan Ogün Bayrak'ın ceza sahası içerisine yolladığı topa yükselen Hamza Gür'ün kafa vuruşunda top, kaleci Emre Koyuncu’nun müdahalesi sonucu dışarıya çıktı.

KEÇİÖREN ÖNE GEÇTİ

Mücadelenin 18’inci dakikasında Ankara Keçiörengücü öne geçti. Bu dakika içinde Tuzlaspor sol kanadından kaptığı topla ceza sahası yakınlarına kadar gelen Hamza Gür, yaptığı şık vuruşla topu ağlara gönderip takımını 1-0 öne geçirdi.

SEDAT GOLÜ KAÇIRDI

Beraberlik için yüklenen Tuzlaspor 31’inci dakikada beraberliği çok yaklaştı. Bu dakika içinde sol kanattan kaptığı topla ceza sahası içerisine kadar giren Diack, topu Sedat Şahintürk'e aktardı. Kaleci Metin Uçar ile karşı karşıya kalan Şahintürk'ün vuruşunda top az farkla kale direğinin yanından auta gitti. İki takımın atakları gol getirmeyince devre Keçiörengücü’nün 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

KONTROLLÜ OYUN VARDI

İkinci yarıya iki takımda daha ziyade kontrollü bir futbolla başladı. Keçiörengücü beraberliği korumak isterken Tuzlaspor ise konta ataklarla gol aradı. Mücadelenin 71’inci dakikasında Tuzlaspor beraberliği çok yaklaştı. Bu dakika içinde Metincan Cici’nin ceza sahası dışından yaptığı ortada topla buluşan Onat Kutay’ın vuruşunda meşin yuvarlak top az farkla dışarıya gitti. İki takımın karşılıkla atakları başka gol getirmeyince mücadele Ankara Keçiörengücü’nün 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

STAT: Aktepe

HAKEMLER: Oğuzhan Çakır, Sezgin Çınar, Ali Can Alp

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ: Metin Uçar, Ogün Bayrak, Mehmet Dingil, Fatih Selimhan Solmaz, Muharrem Cinan, Alhassan, Ackah (Taşkın Çalış dk. 60), Uzodimma, Olawoyin (Aykut Çeviker dk. 78), Ali Yavuz Kol (Ziya Alkurt dk. 60), Hamza Gür (Erkam Reşman dk. 84 ?)

TUZLASPOR: Emre Koyuncu, Samet Asatekin, İsmail Konuk, Posmac, Ferhat Öztorun, Bardhi, Diack, Sedat Şahintürk (Ahmet Yazar dk. 46), Tayfun Aydoğan (Metincan Cici dk. 46), Sefa Kınalı (Onat Kutay Kurt dk. 71), Ezeh

GOL: Hamza Gür (dk. 18) (Keçiörengücü)

SARI KARTLAR: Sedat Şahintürk, Bardhi, Ahmet Yazar, Ezeh (Tuzlaspor), Ackah, Taşkın Çalış (Keçiörengücü)

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.