Keçiören’de giden gidene 

Keçiörengücü’nde 2020-2021 sezonunu bitimle yaprak dökümü devam ediyor. Takımdan ayrılan futbolcular kervanına Yılport Samsunspor’a 4 yıllık imza atan 24 yaşındaki başarılı solbek Soner Gönül eklendi. 

Keçiören’de giden gidene 
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto TFF 1. Lig’de başarılı bir sezonu geride bırakan Ankara Keçiörengücü yeni sezon hazırlıklarına önümüzdeki günlerde başlayacak. Ligi 34 maçta 17 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 10 mağlubiyet sonunda rakip filelere 49 gol atıp kalesinde 28 gol 21 gol görüp 21 averaj sonunda topladığı 58 puanla 7’inci sırada tamlayan Başkent ekibinde bir yandan takımdan ayrılan oyuncularla olurken bir yandan da takıma yeni katılan oyuncularla ilgili çalışmalar devam ediyor. 

SONER’LE YOLLAR AYRILDI 

Ankara Keçiörengücü’nün sezonu 7’inci sırada bitirmesinde büyük pay sahibi olan başarılı solbek futbolcularından Soner Gönül ile yollar ayrıldı. Mor beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Profesyonel Futbolcularımızdan Soner Gönül ile yollarımız karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır. 2 sezon boyunca formamızı başarıyla terleten Soner'e katkılarından dolayı teşekkür eder, futbol kariyerinde başarılar dileriz” denildi.  

keciorengucu-11-005.jpg

SONER GÖNÜL, YILPORT SAMSUNSPOR'DA 

Ankara Keçiörengücü’ne veda eden Soner Gönül soluğu Yılport Samsunspor’da aldı. TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, Ankara Keçiörengücü'nden Soner Gönül'ü kadrosuna kattı. Kırmızı-beyazlılar, önceki gün Keçiörengücü ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran 24 yaşındaki sol bekle 4 yıllık anlaşmaya vardı. Yılport Samsunspor'dan yapılan açıklamada "Kulübümüz, son olarak Ankara Keçiörengücü takımında forma giyen Soner Gönül ile 4 yıllık prensip anlaşmasına varmıştır" denildi. Galatasaray altyapısından yetişen Soner Gönül; Erbaaspor ve Mamak Futbol Kulübü formaları da giydi. Gönül, geçen sezon TFF 1. Lig'de Ankara Keçiörengücü takımında 34 maçın tamamında sahaya çıkmış, 3 gol ve 3 asist katkısı sağlamıştı. 

keciorengucu-12-002.jpg

AKTEPE STADI'NDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR  

Öte yandan maçlarını sentetik Aktepe Stadı’na oynayan Ankara Keçiörengücü’nde yeni sezon öncesi stadın zemini değişiyor. Keçiörengücü'nün kulüp başkanı Sedat Tahiroğlu, sentetik çim olan Aktepe Stadı'nın zemininde değişikliğe gittiklerini belirterek, yeni sezon maçlarını doğal çim sahada oynayacaklarını söyledi. Sedat Tahiroğlu, “Aktepe Stadı'nın zemininden rakip takımlar şikayetçi oldu. Bizim stadımızın zemini, FIFA standartlarında bir zemindi. Her sene de yine FIFA tarafından test edilip oynama izni verilen bir zemine sahipti. TFF'nin talimatı üzerine değişiklik yapıyoruz. Süper Lig ve TFF 1. Lig kulüplerinin doğal çim sahada oynama zorunluluğu oluşunca biz de zeminimizi doğal çime çevirmek için çalışmalara başladık. Federasyonumuzun aldığı karara saygılıyız. İnşallah sezona yetiştireceğiz” dedi. 

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.