Keçiörengücü Es Es’in konuğu

Ziraat Türkiye Kupası’nda Büyükçekmece Tepecikspor’u 6-0 yenerek dördüncü tura yükselen TFF Birinci Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü’nde hedef deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçından üç puanla ayrılmak.

Keçiörengücü Es Es’in konuğu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası’nda Büyükçekmece Tepecikspor’u 6-0 yenerek dördüncü tura yükselen TFF Birinci Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü’nde hedef deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçından üç puanla ayrılmak. Yarın saat 13.30’da oynanacak olan mücadeleyi Alper Çetin yönetecek. Mor menekşeler sıkıntılı günler yaşayan rakibini yenerek ligin üst sıralarından kopmak istemiyor.

LİGDE BEŞİNCİ SIRADA

Ankara Keçiörengücü, kupa maçının ardından TFF 1. Lig'in 9. haftasında deplasmanda Eskişehirspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı tek antrenmanın ardından tamamlayarak Eskişehir’e gidip kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Aktepe Stadı'nda Teknik Direktör İlker Püren yönetiminde gerçekleşen antrenman, koşu ısınma ve pas çalışmasının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Ankara Keçiörengücü ligde oynadığı 8 maç sonunda 4 galibiyet 2 beraberlik ve 2 yenilgi sonrası topladığı 14 puanla ligde 5’inci sırada bulunuyor. Mor menekşeler bu 8 maçta rakip filelere 9 gol atarken kalesinde ise 7 gole engel olamadı.

HAKEM ALPER ÇETİN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu TFF 1. Lig 2020-2021 dokuzuncu haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya bugün saat 13.30’da Yeni Eskişehir Stadyumu’nda Eskişehirspor ile Ankara Keçiörengücü arasında oynanacak olan mücadeleyi Alper Çetin’in yöneteceği açıklandı. Alper Çetin’in Uygar Bebek ve Hüsnü Emre Çelimli yapacak. Maçın dördüncü hakemi Ahmet Balkan, Gözlemcisi Mehmet Kaya olacak. Bu maçın temsilciliklerini İbrahim Yuşan ve Murat Karaman yapacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.