Keçiörengücü fırsat tepti

TFF 1. Ligde play-off hedefleyen Keçiörengücü 24’üncü haftada sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi.

Keçiörengücü fırsat tepti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Baştan sona kısır bir futbolun sergilendiği maçta iki takımın karşılıklı atakları gol getirmeyince mücadele başladığı gibi 0-0 sona ererken takımlar birer puanı paylaştı. Ev sahibi mor menekşeler özellikle ilk yarıda yakaladığı fırsatları cömertçe harcayınca beraberliğe razı oldu.

İLK YARIDA GOL YOK

Ankara Aktepe Stadı’nda oynanan mücadeleyi Kutluhan Bilgiç, Murat Şener ve Bersan Duran hakem üçlüsü yönetti. Ligde play-off için mücadele eden Keçiörengücü aldığı sürpriz sonuçlarla adından söz ettiren İstanbulspor arasındaki mücadele nefesleri kesti. Her iki takımda galip gelmek için ellerinden gelen bütün çabayı sahaya yansıtırken zorlu mücadelenin ilk yarısından gol sesi çıkmadı. Ev sahibi mor menekşeler Madinda ve Dialiba ile girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.

SAMET DİREĞE TAKILDI

İkinci yarıya da iyi başlayan ev sahibi Keçiörengücü olurken konuk İstanbulspor savunmasını ve orta sahayı kalabalık tutup kontra ataklarla gol aradı. İkinci yarının en ciddi atağından Keçiörengücü öne geçme şansını kullanmadı.  85. dakikada ev sahibi takımdan Samet Akaydın’ın vuruşu üst direkten auta gitti. Bu sonucun ardından Keçiörengücü puanını 33 puana çıkarırken, İstanbulspor ise 28 puanda kaldı. Keçiörengücü ligin 25’inci haftasında deplasmanda Ekol Hastanesi Balıkesirspor’un konuğu olurken İstanbulspor ise ligden düşmemem mücadelesi veren Adanaspor ile karşı karşıya gelecek.

keciorengucu-kutu.jpg

ÖZBALTA: HEDEFİMİZ İLK ALTI TAKIM İÇİNDE OLMAK

Keçiörengücü’nde TFF 1. Lig'in 24. Haftasında Aktepe Stadı’nda İstanbulspor ile 0-0 berabere kalmanın üzüntüsü hakimdi. Keçiörengücü Teknik Direktörü Serkan Özbalta maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Özbalta şunları söyledi, “Bugün, iyi bir oyun oynadığımıza inanıyorum. Bunu hep söylüyorum ama maçlarda pozisyona girmeyi başaran bir takımız. Bugün de 3-4 pozisyonumuz oldu. Rakibimizin bir tane pozisyonu vardı, kalecimizin iyi çıkardığı. Büyük oranda topun bizde olduğu, bazı zamanlarda da topun ayakta olması mühim değil gol atmak lazım. Ligin en az gol atıp, en az gol yiyen takımı olma unvanımız devam ediyor. Gol yememek çok güzel, bizler de gol atmak istiyoruz. Orada başarılı olamıyoruz. Fileyle topu buluşturamadık. Kazanabilirsek, üst tarafa tırmanır ve tutunuruz. Bizim ilk altıya girmemiz, bir üst lige çıkmamız hem Ankara hem de Keçiören ilçesi için güzel bir reklam olacaktır. Bizim seyircimiz az. Sağ olsunlar bu soğukta bizi yalnız bırakmıyorlar. Bazı şeyler yavaş yavaş olacak. Takımın temellerini iki sene önce attık. Bu sene inşallah ilk 6 içinde bitirmek için elimizden geleni yapacağız. Ankara şehrini, Keçiören ilçesini, taraftarımızı gururlandırabilirsek ne mutlu bize. Olmazsa da bir dahaki sene daha sağlıklı bir yapılanmayla bu takım, bu ligde ses getirecektir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.