Keçiörengücü fişek gibi

TFF 1. Lig'in yeni takımlarından Keçiörengücü Keçiören Aktepe Stadı’nda karşı karşıya geldiği 4. hafta maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u Erdi Dikmen’in golüyle 1-0 dördüncü maçında ikinci galibiyetini aldı.

Keçiörengücü fişek gibi
Yayınlanma:
Güncelleme:

TFF 1. Lig'in yeni takımlarından Keçiörengücü Keçiören Aktepe Stadı’nda karşı karşıya geldiği 4. hafta maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u Erdi Dikmen’in golüyle 1-0 dördüncü maçında ikinci galibiyetini aldı.

TFF 1. Lig’in geride kalan 4’üncü haftası sonunda Keçiörengücü rüzgarı esmeye devam ediyor. Mor beyazlılar sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u Erdi Dikmen'in golüyle 1-0 mağlup ederek puanını 8’e çıkarıp ligde maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi. Baştan sona Ankara ekibinin üstünlüğü altında geçen mücadelede mor beyazlılar çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamadı. Keçiörengücü ataklarından Erzurumspor’un Bosna Hersekli kalecisi İbrahim Sehic yaptığı başarılı kurtarışlarla farkın açılmasını önledi.

KEÇİÖREN İYİ BAŞLADI

TFF Birini Lig’in dördüncü haftasının önemli maçına iyi başlayan ev sahibi Keçiörengücü oldu. Mor beyazlılar rakip kalede etkili ataklar geliştirip gol pozisyonları buldu. Maçın 10’uncu dakikasından Sertaç Çam orta sahadan aldığı topla Erzurum ceza sahasına girip çektiği sert şut kalece İbrahim Sehic’te kaldı. Bu ataktan sonra yeniden yüklenmeye başlayan Keçiörengücü bu kez 20’inci dakikada bir kez daha gole yaklaştı. Bu dakika içinde Madinda ceza sahası ön çizgisi önünde topla buluştu bu futbolcunun yerden sert ve düzgün vuruşunda top yine kaleci İbrahim Sehic’te kaldı.

ERZURUM GOLE YAKLAŞTI

Maçın 25’inci dakikası oynanırken konuk Büyükşehir Belediye Erzurumspor gole çok yaklaştı. Bu dakika içinde Yunus Emre Gültekin’in güzel ara pasıyla Keçiörengücü kalecisi Metin Uçar ile karşı karşıya kalan Hasan Ayaroğlu bomboş kale yerine topu kaleci Metin’in üzerine vurunca takımını öne geçirme fırsatını kullanamadı. Bu ataktan sonra her iki takımda rakip kalelerde gol pozisyonları bulmasına karşın bunları değerlendiremedi. Maçın 40’ınca dakikasından Erzurum ceza sahasından oluşan karambolde Keçiörengücü penaltı bekledi fakat maçın hakemi Direnç Tosunluoğlu devam dedi. İki takımın karşılıklı atakları gol getirmeyince mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İKİNİCİ YARIDA TEK GOL

İkinci yarıya etkili ve baskılı bir oyunla başlayan Keçiörengücü rakip kalede baskı kurarak oyunu rakip kaleye yıktı. Maçın 50’inci dakikası oynanırken ev sahibi öne geçti. Bu dakika içinde kazanılan korner atışını paslaşarak kullanan Ankara ekibinde Levy Madinda’nın arka direğe güzel ortasına iyi yükselen Erdi Dikmen güzel bir kafa vuruşuyla kaleci Sehic’in uzanamayacağı köşeye gönderip takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Keçiörengücü futbolcuları büyük bir sevinç yaşadı.

SEHİC YILDIZLAŞTI

Maçın 65’inci dakikası oynanırken Keçiörengücü ikince gole çok yaklaştı. Ceza sahası dışından aldığı topla 18 üzerinden sert ve düzgün bir vuruşla gol arayan Burak Aydın’ın şutunu kaleci Sehic son anda kale direğinin dibinden çıkararak farkın ikiye çıkmasını önledi. Bu ataktan sonra her iki takımın girdikleri pozisyonlarda kalecilerin kurtarışları maça damga vurdu. Karşılıklı girilen ataklardan sonuç gelmeyince Keçiörengücü sahadan 1-0 galip ayrılarak dördüncü maçında ikinci galibiyetini alıp 8 puanla maç fazlasıyla ligde ikinci sıraya yükseldi.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.