Keçiörengücü ilk maçta kayıp

TFF Birinci Lig’de mücadele eden Keçiörengücü ilk hazırlık maçında Gaziantep FK’e 2-1 yenildi. Mor Menekşeler iki yeni oyuncuyu kadrosuna katarak gücüne güç kattı.

Keçiörengücü ilk maçta kayıp
Yayınlanma:
Güncelleme:

TFF Birinci Lig’de mücadele eden Keçiörengücü ilk hazırlık maçında Gaziantep FK’e 2-1 yenildi. Mor Menekşeler iki yeni oyuncuyu kadrosuna katarak gücüne güç kattı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TF) Birinci Lig’de 2022-2023 Sezonu hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Ankara Keçiörengücü bir yandan da hazırlık maçları oynarken bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Mor menekşeler ilk hazırlık maçında Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi. Her iki takımında bol bol oyuncu değiştirdiği mücadeleyi Gaziantepspor 2-1 kazandı.

MAXİM DAMGA VURDU

Gaziantepspor’a galibiyeti getiren golleri Valmir Veliu ve Alexandru Maxim kaydetti. Takımımızın Rumen yıldızı Maxim, oyuna girdikten sonraki 15 dakika içerisinde bir asist ve bir gol ile karşılaşmaya bir kez daha damga vurdu. Bolu’daki Fenerbahçe Spor Kulübü’ne ait Serkan Acar Spor Kompleksi&Topuk Yaylası'nda oynanan karşılaşmada, Gaziantepspor teknik direktörü Erol Bulut ilk 60 dakika oyuncu değişikliği yapmazken kalan 30 dakikada ise kadroyu tamamen değiştirdi. Mücadeleyi Kulüp Başkanı Cevdet Akınal da karşılaşmayı yerinde takip etti. Ankara Keçiörengücü, Gaziantepspor maçının ardından hazırlıklarına kamp yaptığı Bolu’da devam edecek.

keciorengucu-12-006.jpg

İKİ YENİ TRANSFER DAHA

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Ankara Keçiörengücü kadrosunu yeni isimlerle güçlendirmeye devamediyor. Mor Menekşeler bir diğer Başkent temsilcisi Gençlerbirliği'nden 23 yaşındaki forvet oyuncusu İlker Karakaş ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Keçiörengücü, İlker Karakaş’ın ardından Arnavutluk Milli Takım futbolcusu 31 yaşındaki Santarfor Bekim Balaj ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Keçiörengücü Kulübü’nden yapılan açıklamada, “İlker Karakaş ve Bekim Balaj’a, kulübümüze hoş geldin diyor, mor-beyazlı formamız altında üstün başarılar diliyoruz” denildi. Keçiörengücü’nün son transferi Bekim Balaj’ı, Boluspor geçtiğimiz sezonun devre arasında FK Nizhny Novgorod takımdan transfer etmişti. Balaj Balaj, Boluspor forması ile çıktığı 14 maçta 4 gol kaydetmiş 1’de asist katkısı sağlamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.