Keçiörengücü İzmir’e umutlu gitti

Keçiörengücü TFF 1. Lig'in beşinci haftasında bugün İzmir'de Altay deplasmanında oynayacağı maçın hazırlıklarına Teknik Direktörümüz Serkan Özbalta yönetiminde taktik ağırlıklı bir çalışma ile tamamlayarak İzmir’e gitti.

Keçiörengücü İzmir’e umutlu gitti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Keçiörengücü TFF 1. Lig'in beşinci haftasında bugün İzmir'de Altay deplasmanında oynayacağı maçın hazırlıklarına Teknik Direktörümüz Serkan Özbalta yönetiminde taktik ağırlıklı bir çalışma ile tamamlayarak İzmir’e gitti. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman daha sonra tempolu koşu ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde Altay karşısında uygulanacak taktik maç ile sona erdi. Taktik maçta ortaya konulan futbol teknik heyetin yüzünü güldürdü.

LİGDE BEŞİNCİ SIRADA

Sezona Eskişehirspor deplasmanında merhaba diyen Keçiörengücü rakibi ile 1-1 kalarak 1 puanla sahadan ayrıldı. Bir sonraki hafta bir diğer Ankara ekibi Osmanlıspor ile karşılaşan mor menekşeler rakibini 1-0 yenerek ilk üç puanını aldı. Üçüncü haftada deplasmanda Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalan Keçiörengücü dördüncü haftada Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk ettiği Aktepe Stadı’nda 1-0 yenerek 8 puana ulaşarak ligde beşinci sıraya yükseldi. Ankara ekibinde hedef İzmir’de Altay karşısından üç puanla ayrılarak ligdeki çıkışını sürdürmek.

HAKEM ALPER ÇETİN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu TFF Birinci Ligde beşinci haftanın maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bugün İzmir Atatürk Stadı’nda saat 16:30’da oynanacak olan Altay ile Keçiörengücü arasındaki mücadeleyi Alper Çetin’in yöneteceği açıklandı. Çetin’in yardımcılıklarını Gökham Memişoğlu ve Mehmet Yıldırım yapacak. Maçın dördüncü hakemi Semih Kurt olurken, Gözlemcisi Şahin Taşkınsoy Temsilcileri ise Cem Arif Çetin, Ekrem Gülen ve Durmuş Cansever olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.