Keçiörengücü lige ısınıyor

2019-202 Spor Toto Birinci Lig hazırlıklarını Bolu’daki Fenerbahçe’yi ait Bol Topuk Yaylası’nda sürdüren Keçiörengücü antrenmanlarının yanı sıra hazırlık maçı yaparak sezona hazırlanıyor.

Keçiörengücü lige ısınıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

2019-202 Spor Toto Birinci Lig hazırlıklarını Bolu’daki Fenerbahçe’yi ait Bol Topuk Yaylası’nda sürdüren Keçiörengücü antrenmanlarının yanı sıra hazırlık maçı yaparak sezona hazırlanıyor. Mor beyazlılar kampın ilk hazırlık maçında Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldiği maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrılarak lig öncesi hazırım mesajı verdi.

MAÇ 2-2 SONA ERDİ

Spor Toto Birinci Ligde Ankara’nın iki temsilcisinden biri olan Keçiörengücü günde çift antrenman yaparak hazırlıklarını Bolu’da sürdürüyor. Mor beyazlılar yoğun antrenman temposunun yanı sıra hazırlık maçları ile yeni sezona hazır girmek için hazırlık maçları da oynuyor. Ankara ekibi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile Bolu Topuk Yaylasında karşılaştı. Zorlu mücadelede 2-0 öne geçen Karadeniz ekibi, her iki yarının son dakikalarında kalesinde gördüğü gollerle mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrıldı.

İLK YARIDA ÜÇ GOL

Mücadeleye Çaykur Rizespor iyi başladı. Keçiörengücü Maçın 7’inci dakikasından yeni transferi Ankaragücü ve Gençlerbirliği’nin eski futbolcusu Mustafa El Kabir ile 7 ve 39’uncu dakikalarda yediği golle 2-0 yenik duruma düşmesine karşın ilk yarının son dakikalarında geliştirdiği ani atakta Abdülkadir Korkut’un yerden sert ve düzgün vuruşundan bulduğu golle devreyi 2-1 yenik kapattı. İkinci yarıda daha atak bir futbol sergileyen Ankara ekibi rakip kalede bulduğu ataklardan sadece birini gole çevirerek beraberliği yakaladı. Maçın 90’ıncı dakikasında yeni transferi İshak Çakmak’ın güzel kafa vuruşu ile 2-2 beraberliği yakaladı ve maç bu skorla sona erdi.

MAÇIN İLK 11’LERİ

Çaykur Rizespor karşılaşmaya Gökhan, Orhan, Aborhoun, Burak, Moroziuk, Oğuz Kağan, Vetrih, Oğulcan, İsmael Diamonde, Samudio ve El Kabir onbiriyle çıkarken, Keçiörengücü ise Keçiörengücü ise Metin, Erol, Süleyman, Samet, Hüsamettin, Abdulkadir Korkut, Burak, Uğur, Sertaç, Devrim ve Abdulkadir Kuzey onbiriyle mücadeleye başladı. Öte yandan zevkli ve çekişmeli mücadeleyi aynı zamanda Etimesgut Belediyespor Başkanlığını da yapan Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal’in yanı sıra yeşil mavili takımın yöneticiler de saha kenarından izleyerek takım hakkında bilgi sahibi oldular.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.