Keçiörengücü puansız döndü

Keçiörengücü TFF 1. Lig’in 23. haftasında deplasmanda Ümraniyespor’a 10 kişi kaldığı maçta 2-0 yenilerek play-off yolunda yara aldı.

Keçiörengücü puansız döndü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ümraniye İlçe Stadı’nda oynanan mücadeleyi Direnç Tonusluoğlu, Mehmet Şahan Yılmaz ve Baran Eraslan hakem üçlüsü yönetti. Ev sahibi Ümraniye’ye galibiyeti getiren goller Chukwuma Akabueze ve Riad Nouri’den geldi. Bu sonucun ardından Keçiörengücü 32 puan ve artı +1 averajlı yedinci sırada kalırken, Ümraniyespor ise bu galibiyetin ardından puanının 32’ye yükseltip sekizinci sıraya oturdu.

MAÇTAN DAKİKALAR

Zorlu mücadeleye her iki takımda kontrollü bir oyunla başladı. Ev sahibi Ümraniyespor daha atak görünmesine karşın Keçiörengücü orta sahayı kalabalık tutup hızlı forvetleri ile gol aradı. Mücadelenin 27. dakikasında Keçiöregücü gole çok yaklaştı. Sol kanattan hızla ceza sahasına yaklaşan Boubacar Dialiba’nın yerden içeri çevirdiği top savunmadan döndü. Dönen topu takip eden Levy Madinda’nın sert şutunda meşin yuvarlak savunmaya çarparak kornere gitti.

SAVUNMA AYAKTA UYUDU

Mücadelenin 41. dakikasında Keçiörengücü bir kez daha gole yaklaştı. Bu dakika içinde Ümraniye ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Jeremy Bokila’nın şutunda meşin yuvarlağı kaleci Burak Öğür son anda kornere çelerek bir kez daha gol izni vermedi. İlk yarının uzatma dakikalarından Ümraniyespor köşe vuruşu kazandı. 45+1. dakikada topun başına geçen Chukwuma Akabueze’nin kullandığı köşe atışında top Keçiörengücü savunmasının şaşkın bakışları arasında ağlara gidince ev sahibi bu golle devreyi 1-0 önde tamamladı.

KEÇİÖRENGÜCÜ 10 KİŞİ

İkinci yarıya önce beraberlik sonra galibiyeti golü için çıkan Keçiörengücü bu isteğinde başarılı olamadı. Mücadelenin 62. dakikasında Başkent ekibi 10 kişi kaldı. Erdi Dikmen’in Chukwuma Akabueze’ye yaptığı sert müdahale sonrası hakem Direnç Tonusluoğlu Erdi’yi direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edince Keçiörengücü maçın bundan sonraki bölümünü 10 oyuncu ile tamamlamak zorunda kaldı. Beraberlik için rakip kalede şans arayın mor menekşeler eksik kalmanın verdiği dezavantajla etkili olamadı.

FARK İKİYE ÇIKTI

Mücadelenin ilerleyen dakikaları ile birlikte Ümraniyespor farkı ikiye çıkardı. 81. dakikada ceza sahası içi sağ tarafından Honore Gomis’in yerden ortasında arka direkte Riad Nouri dokunuşunu yaparak topu filelere gönderip durumu 2-0’a getirdi. İki takımın karşılıklı atakları başka gol getirmeyince ev sahibi Ümraniye sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Keçiörengücü ligin 24’üncü haftasında sahasında İstanbulspor’u konuk ederken, Ümraniyespor ise deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak:Basın Bülteni

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.