Keçiörengücü taktik çalıştı

TFF 1. Lig'in 19. haftasında Osmanlıspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Keçiörengücü, taktik çalışmasıyla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Keçiörengücü taktik çalıştı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bugün saat 16.30’da oynanacak olan mücadeleyi Mert Güzenge yönetecek. Mor menekşeler geçen hafta evinde yenildiği Eskişehirspor maçının telafi etmek sahaya üç puan parolası ile çıkacak.

KAMPA GİRDİLER

Teknik Direktör Serkan Özbalta yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan mücadele daha sonra kondisyona yönelik tempolu antrenmanla devam etti. Antrenmanın son bölümünde Osmanlıspor maçının taktiği üzerine çift kale maç oynandı. Ççift kale maçta futbolcuların ortaya koydukları performans teknik heyetin yüzünü güldürürken oyuncuların hırslı ve istekli oldukları görüldü. Hatırlanacağı üzere TFF Birinci Lige bu sene yükselen ve ortaya koyduğu performansla büyük takdir toplayan Keçiörengücü sezonun ilk maçında rakibini evinde 1-0 yenmişti.

keciorengucu-31-002.jpg

HAKEM MERT GÜZENGE

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu TFF Birinci Ligde 19’uncu haftanın hakemlerini açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre Osmanlıspor ile bugün Osmanlı Stadı’nda 14.00’da oynanacak olan mücadeleyi Mert Güzenge’nin yöneteceği açıklandı. Güzenge’nin yardımcılıklarını Mehmet Kapluhan ile Cemal Alpay yapacak. Maçın dördüncü hakemi Ahmet Turan Timuroğlu olurken, Gözlemcisi Adnan Şeker, Temsilciliklerini ise Mehmet Tuna, Ekrem Gülen ve Serkan Atalay olacak.

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.