Keçiörengücü üç puan peşinde

Ankara Keçiörengücü TFF 1. Lig 2021-2022 Futbol Sezonunun üçüncü haftasında bu akşam sahasında Adanaspor A.Ş.’yi konuk edecek.

Keçiörengücü üç puan peşinde
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Keçiörengücü TFF 1. Lig 2021-2022 Futbol Sezonunun üçüncü haftasında bu akşam sahasında Adanaspor A.Ş.’yi konuk edecek. Saat 19.15’de başlayacak olan mücadeleyi Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Hafta içinde yaptığı yoğun antrenmanlarda planlarını galibiyet üzerine kuran Başkent ekibi ligde oynadığı iki maçta bir beraberlik ve bir yenilgi sonunda bir puan toplayabildi. Mor Menekşelerde tek hedef üç puanla haftayı galibiyetle kapatarak ilk üç puanını almak. Hatırlanacağı üzere Keçiörengücü ligin ilk haftasında sahasında oynadığı Altınordu ile uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü golle sahadan 1-1 ayrılıp haftayı bir puanla kapatmıştı. Mor menekşeler ikinci haftada iyi bir futbol ortaya koymasına karşın birisi kendi kalesine attığı gollerle rakibine 2-1 yenilmekten kurtulamamıştı.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Ankara Keçiörengücü, TFF 1. Lig'in üçüncü haftasında sahasında oynayacağı Adanaspor maçın hazırlıklarına Teknik Direktör İlker Püren yönetiminde tamamlayarak kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Antrenmana ısınma koşusu ile başlayan mor menekşeler daha sonra orta sahada top kapma oynadılar. Son bölümde yarı sahada Altınordu maçının taktiği üzerinde duruldu. Öte yandan antrenman sonrasında 30 yaşına giren kaptanı Uğur Utlu'nun doğum günü takım arkadaşları tarafından Brezilya usulü kutlandı.

keciorengucu-31-003.jpg

HAKEMİ MUSTAFA K. FİLİZ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu TFF 1. Lig 2021-2022 Sezonunun üçüncü haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bu akşam saat 19.15’de Ankara Keçiörengücü ile Adanaspor A.Ş. arasında Osmanlı Staoı’nda oynanacak olan mücadeleyi Mustafa Kürşad Filiz’in yöneteceği açıklandı. Mustafa Kürşad Filiz’in yardımcılıklarını Oğuz Kağan Çalışı ile Çağrıcan Pazarcıklı yapacak. Maçın dördüncü hakemi Fevzi erdem Akbaş, gözlemcisi Akif Uğurdur olacak. Bu maçın temsilciliklerini Bülent Uygur ve Alper Sami Çayır yapacak.

Kaynak:Basın Bülteni

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.