Keçiörengücü’nde, Demirspor maçı hazırlıkları tamamlandı

Ankara Keçiörengücü, Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında 3 Nisan Cumartesi günü saat 19:00'da deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Keçiörengücü’nde, Demirspor maçı hazırlıkları tamamlandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Keçiörengücü, Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında 3 Nisan Cumartesi günü saat 19:00'da deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarının Ankara etabını Teknik Direktör İlker Püren yönetiminde bugün gerçekleşen taktik ağırlıklı antrenman ile tamamladı. Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak olan mücadeleyi Murat Erdoğan yönetecek.

ISINMAYLA BAŞLADILAR

Aktepe Stadı'nda teknik direktör İlker Püren yönetiminde yapılan son antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra taktik çalışma yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren idman, pas ve şut çalışmalarının ardından tam sahada oynanan çift kale maçla sona erdi. Play-off iddiasını sürdürmek isteyen Ankaragücü Keçiörengücü ligin dibinden kurtulma mücadelesi veren Akhisarspor’u deplasmanda 2-1 yenerek çok önemli üç puanla doksan dakikayı tamamlamıştı. Başkent ekibi oynadığı 27 maç sonunda 13 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet altı. Mor menekşeler bu maçlarda rakip filelere 24 gol atarken kendi kalesinde 18 gole izin vererek ligin en az gol yiyen takımı olarak dikkat çekti. Başkent ekibi 27 maç sonunda topladığı 46 puanla 7’inci sırada bulunuyor.

HAKEM MURAT ERDOĞAN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Birinci Lig 2020-2021 otuzikinci haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre 3 Nisan Cumartesi günü Yeni Adana Stadyumu’nda saat 19.00’da Adana Demirspor ile Ankara Keçiörengücü arasında oynanacak olan mücadeleyi Murat Erdoğan yöneteceği açıklandı. Murat Erdoğan’ın yardımcılıklarını Uygur Bebek ve Oğuz Terzi yapacak. Maçın dördüncü hakemi Erdoğan Özkaya, gözlemcisi Fethi Serkan Koçak olacak. Bu maçın temsilciliklerini Erol Özbulut, Timuçin Başar ve Cengiz Önen yapacak.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.