Keçiörengücü’nden sağduyu çağrısı

 “Hükümet istifa” protestolarına Spor Toto Birinci Lig’de zirve mücadelesi Ankara Keçiörengücü yönetiminden tepki geldi.

Keçiörengücü’nden sağduyu çağrısı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve onbir ilimizde büyük yıkıma neden olan, binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği, binlerce vatandaşımızın yaralandığı ve yüzbinlerce binanın yıkıldığı depremin yaralarını sarmaya çalışırken Spor Toto Süper Lig erteleme maçlarında tribünlerde yaşanan “hükümet istifa” sesleri gerek siyasi parti temsilcilerinden, kulüplerimizden ve gerekse futbolseverlerden büyük tepki topladı.

Fenerbahçe-Arabam.com Konyaspor ve Beşiktaş-Fraport TAV Antalyaspor maçlarında taraftarların “hükümet istifa” sloganlarına birçok kulüp karşı çıktı. Süper Lig'den Kayserispor, Konyaspor, HangiKredi Ümraniyespor, Demir Grup Sivasspor, İstanbul Başakşehir, Alanyaspor, TFF 1. Lig'den ise Ankara Keçiörengücü, Çaykur Rizespor başta olmak üzere bu tarz sloganları kınayan bir açıklama yayınladı. Yayınlanan ortak açıklamada bu tür ayrımcı ve ötekileştirici söylemlerin bu zor dönemde büyük sıkıntılar ve yaralar açacağına dikkat çekildi. Birçok kulübümüz yapılan bu tezahüratları kınadı.

 “Hükümet istifa” protestolarına Spor Toto Birinci Lig’de zirve mücadelesi Ankara Keçiörengücü yönetiminden tepki geldi. Keçiörengücü Kulübü yayınladığı açıklamada, “Asrın felaketini yaşadığımız bu günlerde birlik ve beraberliğimizin, yardımlaşmanın ve kardeşliğimizin 85 milyon olmanın önemini bir kez daha vurgulayarak devletimizin ve milletimizin her zamanki gibi el ele olmasını temenni eder, futbolun siyaset üstü bir organizasyon olduğu bilinciyle tüm taraftarlarımızı sağduyulu olmaya davet ederiz” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum