Keçiörengücü’nun konuğu Hatay

Keçiörengücü, TFF 1. Lig'in 15. haftasında sahamızda oynayacağı Hatayspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı tek antrenmanla devam etti.

Keçiörengücü’nun konuğu Hatay
Yayınlanma:
Güncelleme:

Aktepe Stadı'nda Teknik Direktör Serkan Özbalta yönetiminde yapılan antrenman, ısınma hareketleri ile başlayıp, dar alanda çabuk kuvvette devamlılık çalışması ile sona erdi. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

LİGDE ALTINCI SIRADA

Bu sene yükseldiği TFF Birinci Lig’de aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Keçiörengücü ligde son olarak deplasmanda oynadığı Menemen Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak haftayı bir puanla kapattı. Mor menekşeler geride kalan 14 hafta sonunda 5 galibiyet, 7 beraberlik ve iki yenilgi alırken rakip filelere 12 gol atarken kendi kalesinde 9 gol görüp ligin en az gol yiyen takımlardan birisi olmayı başardı. Başkent ekibi artı 3 averajla topladığı 22 puan sonunda ligde 6’ıncı sırada bulunuyor.

keciorengucu-31-001.jpg

HAKEM ÖĞRETMENOĞLU

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu TFF Birinci Ligde 15’inci haftanın hakemlerini açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre Aktepe Stadı’nda Keçiörengücü ile Hatayspor arasında Pazar günü saat 14:00’te Aktepe Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Mustafa Öğretmenoğlu’nun yöneteceğini açıkladı. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını Uygar Bebek ve Seyfettin Ünal yapacak. Maçın dördüncü hakemi Alper Oran olurken, Gözlemcisi Sami Şamar, Temsilcilikleri Hüsnü Arslan, Mehmet Yavuz ve Levent Akyer olacak.

Kaynak:Basın Bülteni

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.