Kırşehir Demir’i bükemedi

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren Ankara Demirspor ile Kırşehir Belediyespor arasındaki mücadele nefes kesti.

Kırşehir Demir’i bükemedi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan maçta Başkent ekibi 20 öne geçtiği maçta bu üstünlüğünü koruyamayarak güçlü rakibi ile 2-2 berabere kaldı.

İLK YARIDA İKİ GOL

Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Ankara Demirspor ile Kırşehir Belediyespor TDCC Ankara Demirspor Stadı’nda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi Mustafa Aydın yönetirken yardımcılıklarını Abdullah Sarı ve Abdülhamit Söyler yaptı. Maçın dördüncü hakemi Tunç Özdemir, gözlemcisi Mehmet Özkan, temsilciliklerini ise Meryem Haldan ve Levent Kantar yaptı. Başkent ekibi 13.dakikada Hakan Turan ve 41.dakikada Süleyman Güneş’in attığı gollerle 2-0 öne geçerken ilk yarı bu sonuçla bitti.

TARAFTAR BÖYLE İSTEDİ

Mücadelenin ikinci yarısı nefes kesti. Taraftarının desteğini arkasına alarak ikinci kırkbeş dakikaya etkili başlayan Kırşehirspor 53’üncü dakikada Ankara Demirspor ceza sahası içinde oluşan karambolde penaltı kazandı. Topun başına gelen Turan Yılmaz topu ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere göndererek durumu 2-1’e getirdi. Bu golden sonra baskısını artıran konuk ekip 78’inci dakikada ceza sahası dışından güzel bir vuruşla topu bir kez daha Ankara Demirspor fileleri ile buluşturup durumu 2-2’ye getirdi. İki takımın karşılıklı atakları başka gol getirmeyince zevkli ve çekişmeli mücadele 2-2 sona ererken takımlar birer puanı paylaştı. Bu sonucun ardından Kırmızı Grupta Bandırmaspor 30 puanla artı 16 averajla liderliğe yükselirken yine aynı puanda bulunan Tuzlaspor ikinci 29 puanlı Ankara Demirspor üçüncü ve 27 puanlı Kırşehir Belediyespor ise dördüncü sırada bulunuyor.

ekran-alintisi.jpg

SAYLAM: BİRİNCİLİĞİ ZORLUYORUZ

Öte yandan Kırşehirspor Kulübü eski başkan vekillerinden iş insanı Yakup Saylam zorlu mücadelenin ardından Anadolu Gazetesi’ne yaptığı açıklamada Ankara’da yaşayan hemşerilerine takımlarına tribün desteği vermeyecek yalnız bıraktıkları için sitem etti. Saylam Şunları söyledi, “Kırşehirsporumuz Ankara Demirspor maçı vardı çok zor bir deplasmanda 2-2 berabere kaldık. Bu zor deplasman maçında isterdim ve dilerdim ki gruplarımızda yayınlanıp bu maç için olağanüstü bir destek verilmeliydi o olmadı çok üzüldüm. Halbuki Kırşehirsporumuz tarihinde ilk kez Türkiye Birinci Ligi’ni zorluyor bu hepimiz için bir gurur kaynağı. Böyle bir günde hiç bir görüşü gözetmeksizin kardeşlik birlik beraberlik ve spor aşkına takımımızın desteklenmesi gerekirdi. Geçen sene ve ondan önceki yıllarda devamlı Kırşehirli Dernekler Federasyonumuz her zaman gerek mesaj ve whatsapp grubumuzda duyurular yapardı. Neden bu sene hiç bir paylaşım yapmıyor? Kırşehirspor bizim değil mi? Ben mi yanılıyorum yoksa başka Kırşehir var mı? Bu sene ne oldu da Kırşehirspor’u bıraktık. Biz Kırşehir Dernekler Federasyonu olarak her zaman Kırşehirsporumuza sahip çıkmalıyız. Şampiyonluk yolunda takımımız zorlu virajlardan geçiyor onun için takımımız bu yolda hep beraber destekleyelim 15 gün sonraki Etimesgut maçına şimdiden hepinizi birlik beraberlik ve dayanışma ya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

kirsehirspor-huseyin-kayapinar.jpg

KAYAPINAR: TELAŞ İÇİNDE ATLAMIŞ OLABİLİRİZ

Kırşehirspor Kulübü eski başkan vekillerinden iş insanı Yakup Saylam’ın açıklamalarının ardından Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Kayapınar da bir açıklama yaparak Yakup Saylam’a destek verdi. Kayapınar şunları söyledi, “Görüşlerinizde haklısınız Kırşehirsporumuzun bu sezonda da gösterdiği başarı hepimizi gururlandırıyor. Gruptan haberdar etmeliydik doğru. Önceki gün Gazi Üniversitesi Konser Salonu’nda güzel bir Neşet Ertaş anma gecesi kutladık onun hazırlıkları ve telaşı ile atlanmış olabilir diye düşünüyorum. Fakat sizde çok iyi biliyorsunuz birlik ve beraberliğimiz her geçen gün artarak devam ediyor ve bu beraberlik hepimizi mutlu ediyor. Etimesgut maçında birlikte olur ve Kırşehirsporumuzun başarısını coşkuyla kutlarız. Uyarınız İçin teşekkür ederim. Allah birliğimizi bozmasın, bozmak isteyenlere fırsat vermesin” şeklinde konuştu.

kirsehirshor-hilmi-gokcinar.jpg

GÖKÇINAR: FEDERASYONUN YÜKÜNÜ PAYLAŞMALIYIZ

Kırşehirspor Kulübü eski başkan vekillerinden iş insanı Yakup Saylam’a bir destek te Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar’dan geldi. Gökçınar şunları söyledi, “Sevgili Yakup başkanım bu duyarlı davranışınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum çok haklısınız. 15 gün sonra Etimesgut’taki maçımıza çok iyi bir kampanya yaparak Etimesgut Atatürk Stadını tıklım tıklım doldurmalıyız diye düşünüyorum. Sevgili hemşerilerim hepinizin bildiği gibi Kırşehirliler Federasyonumuzun bir Genel Başkanı ve de 40 tane yönetim kurulu üyesi var. Duyduklarımızı bildiklerimizi gördüklerimizi tüm bilgileri Genel Başkanınızla paylaşırsak hiç bir detayı atlamamış oluruz. Federasyonumuzun yükünü paylaşırsak hata yapmadan her kesime hitap eder her kesimin sorunlarını çözmüş oluruz diye düşünüyorum. Şahsen ben her gittiğim etkinliklerde Kırşehirliler Federasyonu Genel Başkanımız Hilmi Gökçınar’ın selamı var diye anons ettiriyorum. Çıkışta Genel Başkanımızı arayıp konuyu kendisine iletiyorum bilgilendiriyorum. Hepimiz Genel Başkanımızın gözü kulağı olmalıyız. Rabbimiz birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın, bozmak isteyenlere de fırsat vermesin hepinizi Allahımıza emanet olun” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.