Kırşehirspor yara aldı

TFF Üçüncü Lig İkinci Grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor şampiyonluk yolunda yara aldı. Lider Kırşehir Ankara deplasmanında Altındağ Belediyespor’a penaltıdan yediği golle 1-0 mağlup oldu.

Kırşehirspor yara aldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

TFF Üçüncü Lig İkinci Grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor şampiyonluk yolunda yara aldı. Lider Kırşehir Ankara deplasmanında Altındağ Belediyespor’a penaltıdan yediği golle 1-0 mağlup oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Üçüncü Lig İkinci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor Ankara’da Altındağ Belediyespor’a 1-0 yenilerek şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Oldukça sert geçen mücadelede iki takımdan toplam 10 futbolcu sarı kart gördü. Ev sahibi Altındağ Belediyespor’a galibiyeti getiren tek golü 65. dakikada penaltıdan Ercan Güneri kaydetti.

kirsehirpor-12.jpg

İLK YARIDA GOL YOK

Aktepe Stadı’nda saat 15.00’de oynanan mücadeleyi Hakan Ülker, Birkan Çanakcıoğlu ve Hasan Cebeci hakem üçlüsü yönetirken maçın dördüncü hakemliğini de Fatih Tokail yaptı. Şampiyonluk yolunda taraftarını da yanında görmek isteyen Kırşehir Belediyespor yaklaşık 3000 taraftarıyla birlikte çıkarma yaptığı Ankara’dan hiç beklemediği bir yenilgiyle ayrıldı. Baştan sona büyük çekişmenin yaşandığı maçın ilk yarısından gol sesi çıkmadı.

SARI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU

İkinci yarıya mutlak üç puan parolası ile çıkan Kırşehir Belediyespor geliştirdiği ataklarda Altındağ Belediyespor kalesinde pozisyon bulmasına karşın bunları gole çeviremedi. Bu yarıda daha ziyade savunmada kalan ev sahibi mavi beyazlılar rakip kalede bulduğu tek ciddi atakta penaltı kazandı. Maçın 65. dakikasında Kırşehir ceza sahası içinde oluşan karambolde maçın hakemi Fatih Tokail penaltı noktasını gösterdi. Topu başına gelen Ercan Güneri topu ve kaleciyi ayrı ayrı köşeler gönderip takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra beraberlik için Altındağ kalesine yüklenen Kırşehir Belediyespor bu ataklardan sonuç alamayınca şampiyonluk yolunda çok önemli maçta rakibine 1-0 yenilerek haftayı puansız kapattı.

LİDERİN 60 PUANI VAR

Ligde oynanan 28 maç sonunda Kırşehir Belediyespor 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonunda topladığı 50 puanla liderliğini sürdürürken ikinci Esenler Erokspor 12 galibiyet, 12 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonunda 48 puanla ikinci, Altındağ Belediyespor 12 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonunda 46 puanla üçüncü sırada bulunuyor. 45 puanlı Kızılcabölükspor dördüncü, 44 puanlı Hüseyin Koçer İnşaat Çatalçaspor ise beşinci sırada bulunuyor. 29. haftada Kırşehir Belediyespor sahasında Kızılcabölükspor ile karşı karşıya gelirken Altındağ Belediyespor ise deplasmanda Düzcespor ile üç puan mücadelesi verecek.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.