Koca: Ankaragücü’nün geleceği emin ellerde

Başkan Faruk Koca ve yönetim kurulu üyeleri MKE Ankaragücü’nün Tandoğan’daki altyapı tesislerini ziyaret etti. Başkan Koca ziyarette, “Ankaragücü’nün geleceğinin emin ellerde olduğunu” söyledi.

Koca: Ankaragücü’nün geleceği emin ellerde
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başkan Faruk Koca ve yönetim kurulu üyeleri MKE Ankaragücü’nün Tandoğan’daki altyapı tesislerini ziyaret etti. Başkan Koca ziyarette, “Ankaragücü’nün geleceğinin emin ellerde olduğunu” söyledi.

TFF 1. Lig’in 8’inci haftasında sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 2-1 yenerek haftayı üç puanla kapatan MKE Ankaragücü, A Milli Takımımızın Dünya Kupası eleme maçları nedeniyle lige verilen arayı izin yaparak geçirdi. Başkent ekibi 16 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Royal Hastanesi Balıkesirspor maçının hazırlıklarına üç günlük iznin ardından bugün yapacağı antrenmanla başlayacak.

BAŞKAN KOCA’DAN ZİYARET

Takımın üst üste aldığı galibiyetler sonrası zirveye yerleşmesi Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca’nın yüzünü güldürdü. Başkan Koca ve yönetim kurulu üyeleri Sarı Lacivertli Kulübün MKE Tandoğan Tesislerini ziyaret etti. Ziyaret boyunca Tandoğan Tesisleri’nin gelişimini gören Başkan Koca, altyapıyla duyduğu güveni tekrar hatırlatarak, “Akaragücümüzün geleceğinin emin ellerde olduğunu belirtti. Ziyareti sırasında Ankaragücü isminin ve marka değerinin futbol ile sınırlı olmadığını gören Başkan Koca, “Amatör branşlardaki gelişimi de yakından inceleme fırsatı elde etti. Voleybol, basketbol, halter, masa tenisi ve badminton branşlarındaki gelişimi ve yükselişi yakından gören Başkanımız, Ankaragücü’nün her branşta en üst seviyelerde mücadele etmesi gerektiğini” vurguladı.

BAŞKANA BRİFİNG VERDİLER

Yönetim kurulu üyelerinen Futbol Altyapı Sorumluları Cengiz Kaya ve Soner Kurt, Amatör Branşlar Sorumlusu Durali Akpınar, altyapı ve amatör branşlar hakkında sunum gerçekleştirdi. Başkan ve yönetim kuruluna Ankaragücü’nün geleceği ve marka değerini arttıracak, birçok branşta profesyonel liglerde mücadele edecek takımlar oluşturmak adına sunum gerçekleştiren yöneticiler, “atılan her adımda Tandoğan Tesisleri’nin varlığından, ruhundan ve tarihinden beslendiklerini” ifade ettiler.

BİR FABRİKA GİBİ GENÇ YENETEK ÜRETİYORUZ

Futbol Altyapı Genel Koordinatörü Cengiz Paça, Başkan Faruk Koca ve yönetim kurulu üyelerine altyapı tesislerinin gelişimi hakkında detaylı bilgi verdi. Tesislerin bir fabrika edasıyla genç yetenek ürettiğini, bu gençlerin Ankaragücünün geleceği olduğunu belirten Cengiz Paça, Başkanımıza ve yönetim kurulumuza eşlik etti.

AMATÖR BRANŞLARIMIZI HIZLI YÜKSELİŞE GETÇİ

Sarı Lacivertli Kulübün Amatör Branşlar Genel Koordinatörü Mehmet Genç, amatör branşların gelişimi ve yükselişi hakkında Başkanımıza bilgilendirmelerde bulundu. Özellikle voleybol takımının TVF 2. Lig 11. Grup aşamasından tekrar profesyonel liglere döndüğünü ve diğer branşların da amatör liglerden profesyonel liglere adım atacağını belirtti. Ziyaretin ardından Başkan Faruk Koca ve yönetim kurulu üyeleri tesislerde birlikte öğle yemeği yedikten sonra ayrıldı.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.