Koca: Hedefimiz belli

TFF 1. Lig’de son üç maçını kazanarak şampiyonluk yolunda dolu dizgin giden MKE Ankaragücü gelirlerine bir yenisini daha ekledi.

Koca: Hedefimiz belli
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankaragücü'nün alışveriş merkezlerindeki (AVM) ilk lisanslı ürün mağazası açıldı. Başkent temsilcisinin Keçiören VEGA AVM'deki store mağazasının açılışına Sarı Lacivertli Kulübün Başkanı Faruk Koca, eski Başkanlardan Fatih Mert, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, teknik direktör Mustafa Dalcı ile futbolcular Erdem Özgenç, Yusuf Abdioğlu, Eren Derdiyok, Ariyibi, Kwabena ve Zahid'i ile çok sayıda taraftar katıldı.

ANKARAGÜCÜ’NE YAKIŞIR

Başkan Faruk Koca, alışveriş merkezlerinde ilk Ankaragücü Store mağazasını bugün açtıklarını belirterek, “Bugün gerçekten MKE Ankaragücü'ne yakışır, örnek gösterilebilecek bir mağaza açılışını yaptık. Tüm camiamızı, taraftarımızı ve MKE Ankaragücü'nü sevenleri buraya bekliyoruz, MKE Ankaragücü armasıyla, taraftarlarıyla bütünleşmek bu tür mekanlardan geçiyor. Bugün sağ olsun camiamız, taraftarımız bizi yalnız bırakmadı. Futbolcularımız ve teknik direktörümüzle beraber, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve bir önceki dönem kulüp başkanımız Sayın Fatih Mert ile beraber bugün bu tarihi ana şahitlik ettik. Camiamıza hayırlı olsun diyorum, bunun devamının geleceğini belirtmek istiyorum” diye konuştu. Bu akşam Menemenspor'u konuk edeceklerini hatırlatan Koca, her maça daha coşkulu çıkmak için taraftarlardan destek beklediklerini kaydederek, “Hedefimiz belli, inşallah sezon sonunda MKE Ankaragücü'nü hak ettiği yere tekrar taşırız” ifadelerini kullandı.

baskan-koca-21.jpeg

ALTINOK: ANKARAGÜCÜ’NE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da açılışta yaptığı konuşmada, “Hayırlı uğurlu olsun, her Ankaralı MKE Ankaragücü'ne sahip çıkmalıdır. Her Ankara'da yaşayan MKE Ankaragücü'ne sahip çıkmalıdır ve sahip çıkmak zorundayız. MKE Ankaragücü milli mücadelemizin takımıdır, herkesin ne takımı olursa olsun MKE Ankaragücü'ne mutlaka destek vermeliyiz. Herkesi buradan alışveriş yapmaya, katkı vermeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı da MKE Ankaragücü'nü seven herkesi burada görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, “Mağaza açılışımıza gelen bütün Ankaragüçlülere yürekten teşekkür ediyorum. MKE Ankaragücü'ne destek olmak adına bu ürünleri alacaklarına inanıyorum. İnşallah daha fazla mağaza olur, siz de daha fazla destek olursunuz, çünkü zaman birlik olma zamanı, hep birlikte MKE Ankaragücü'nü destekleme zamanı. Teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.

baskan-koca-222.jpeg

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.