Kolejliler’de transfer hareketliliği

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) ekiplerinden TED Ankara Kolejliler Erkek Basketbol Takımında transfer çalışmaları sürüyor.

Kolejliler’de transfer hareketliliği
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) ekiplerinden TED Ankara Kolejliler Erkek Basketbol Takımında transfer çalışmaları sürüyor. 2021-2022 sezonunda Türkiye Basketbol Liginde oynayan TED Ankara Kolejliler A Erkek Basketbol takımına transfer olan Doğukan Şanlı, sakatlıklar nedeniyle kadrosunda eksilmeler olan PETKİM’e transfer oldu. Bu sezon 21 dakikada 8.8 sayı, 2.1 ribaund, 3.1 asist ortalaması tutturan Şanlı iki sezon önce de PETKİM forması giymişti. Kulüpten yapılan açıklamada, “Takımımıza olan katkılarından dolayı teşekkür ediyor, ilerleyen hayatında ve kariyerinde Doğukan’a başarılar diliyoruz” denildi.

YENİ TRANSFER JAMES

Öte yandan ligde sıkıntılı günler yaşayan ve yeniden çıkışa geçmek isteyen TED Ankara Kolejliler A Erkek Basketbol Takımı 2021-2022 sezonunda Amerikalı oyuncu Joel Njonjo James ile 1 senelik sözleşme imzaladı. 2012-2016 arasında NCAA'de North Carolina formasıyla 135 maç oynayan oyuncu, 2018-2019 sezonu Meksika Ligi Rayos de Hermosillo’da, 2019-2020 sezonunda Meksika Ligi Capitanes takımında ve son olarak 2020-21 sezonunda Düzce Belediyesinde forma giymişti.

KOMBİNE SATIŞTA

TED Ankara Kolejliler A Erkek Basketbol takımı TOBB ETÜ Spor Salonunda oynayacağı 2021-22 sezonu Türkiye Basketbol Ligi müsabakaları için Camiamızın önemli isimlerinden ‘Engin TURGUT’ ve ‘Ali Cem ASLANTAŞ’ tribünleri oluşturulurken kombine kart satışları da başladı. Kombine Kartlar ile ilgili detaylı bilgi ve satış işlemleri için; [email protected] mail adresine talebinizi iletebilir detaylı bilgi ve ödeme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. 0312 220 30 35 numaralı kulüp telefonundan bize ulaşabilirsiniz.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.