Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç'tan TFF seçimlerine dair açıklama: TFF istediğimiz yönde hareket etmek istemezse..."

Kulüpler Birliği toplantısı sonrası kameralar karşısına geçen Başkan Ali Koç, kritik açıklamalar yaptı.

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç'tan TFF seçimlerine dair açıklama: TFF istediğimiz yönde hareket etmek istemezse..."
Yayınlanma:

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, TFF seçimleri hakkında yaptığı açıklamada, mevcut başkanın aday olmayacağına dair bir algı oluştuğunu ancak aday olma hakkının olduğunu belirtti. Ancak, çoğunluğun yeni bir kadroyla yeni sezon hazırlıklarının yapılmasının daha uygun olacağı görüşünde olduğunu ifade etti.

Ayrıca, TFF yöneticilerinin özellikle alt liglerdeki kulüplere maddi destek vaadiyle temas kurmasını son derece yadırgadıklarını belirtti. Bu durumun doğru olmadığını ve bu yöneticinin istifa etmesi gerektiğini düşündüklerini vurguladı.

18 Temmuz'un yeni sezon planlaması açısından uygun olmadığını düşündükleri için TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını talep ettiklerini ve Kulüpler Birliği'nde bu konuda fikir birliğinin olduğunu da ekledi.

Ali Koç, imza verenler ve vermeyenler gibi bir ayrımın olmadığını belirterek herkesin seçimin erkene alınmasını istediğini belirtti.

Ali Koç ayrıca "TFF istediğimiz yönde hareket etmek istemezse, elimizde kalan ikinci alternatifi değerlendireceğiz." dedi. Kulüpler Birliği seçimin sezon biter bitmez haziran ayı başında yapılmasını istiyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.