Man.City-Liverpool kapışmasında kadrolar belli oldu

İngiltere Premier Lig’de Man.City Liverpool’u konuk edecek. Şampiyonluk için kritik viraja giren Man.City saat 14.30’da Liverpool’u ağırlayacak. Etihad Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı S.Hooper yönetecek. Önemli maçta ilk 11'ler belli oldu.

Man.City-Liverpool kapışmasında kadrolar belli oldu
Yayınlanma:

Ev sahibi ekip Man.City bu önemli karşılaşmaya gelirken çok formda. Maviler son mağlubiyetini Totthenham deplasmanında 1-o’lık skorla alırken, son 6 karşılaşmada 15 puan topladı. Man.City, Liverpool maçında genç yıldız P.Foden’dan yararlanamayacak. Foden’ın yanı sıra maçtan önce çıkan haberlerde Erling Haaland’ın da maçta forma giymeyeceği öğrenildi. E.Haaland, tüm kulvarlarda attığı 42 golle takımının en golcüsü konumunda bulunuyor.

İki önemli eksikle Liverpool maçına çıkacak olan Pep Guardiola maçtan önce yaptığı açıklamada

pep.jpg

"Yapacağımız her şeyi biliyorlar ve biz de onların yapacaklarını biliyoruz. Maçlar kazandık, kaybettik. Aynısını yaparak iki kez bir puan farkla kazandık ve aynı zamanda ligi bir puanla da kaybedebilirdik." dedi. Ayrıca Pep Guardiola geçen sezonki şampiyonluğa da işaret ederek: "Şu anda sahip olduğum his, Liverpool'la arka arkaya 17 veya 18 maç kazanarak #PL şampiyonu olduğumuz önceki mücadelelere oldukça benziyor, bende aynı his var. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz." açıklamasını yaptı.

liverpoll.jpg

Deplasmanda Man.City’e konuk olacak Liverpool’da ise bu sezon işler yolunda gitmiyor. Kırmızılar 42 puanda 6. sırada bulunuyor. Oynadığı son maçta deplasmanda Bournemouth’a 1-0 kaybeden Londra ekibi, bu önemli karşılaşmayı kazanıp form tutmak istiyor. Liverpool’da sakatlıkları bulunan T.Alcantara, K.Tsimikas, Bajcetic ve N.Keita forma giyemeyecek.

İlk 11’ler belli oldu:

Man.City: Ederson, Akanji, R.Dias, N.Ake, J.Stones, Rodri, K. De Bruyne, İ.Gündoğan, J.Grealish, J.Alveres

Liverpool: Allison, A.Arnold, I.Konate, V. Van Dijk, A.robertson, H.Elliot, Fabinho, J.Henderson, M.Salah, C. Gakpo, D.Jota

Karşılaşma saat 14:30’da Bein SPORTS 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.