Mbappe'ye 700 Milyon Avroluk maaş çeki

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun raporuna göre, Al Hilal yöneticileri, Paris Saint Germain'e Kylian Mbappe transferi için 300 milyon Euro teklif etti.

Mbappe'ye 700 Milyon Avroluk maaş çeki
Yayınlanma:
Güncelleme:

Al Hilal'in, Paris Saint Germain'de gözden çıkarılan Kylian Mbappe için rekor bir transfer teklifi yaptığına dair haberler gündemi salladı. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun raporuna göre, Al Hilal yöneticileri, Fransız yıldız için PSG'ye tam 300 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. Haberde, Fransız ekibinin yöneticilerinin bu teklife olumlu bir yaklaşım sergilediği ifade edildi.

Ayrıca, ABD merkezli CBS'ten James Benge'nin raporuna göre; Al Hilal, transfer teklifiyle birlikte Kylian Mbappe'ye yıllık 700 milyon Euro maaş önerdi. Haberde, Mbappe'ye sunulan teklifin bir yıllık olduğu ve gelecek yaz Real Madrid'e transfer olma isteğine uygun bir sözleşme içerdiği öne sürüldü.

Kylian Mbappe'nin Real Madrid ile ön anlaşma yaptığına inanan PSG yönetiminin, bu nedenle yıldız oyuncuyla yollarını ayırma kararı aldığı da haberde belirtiliyor. 24 yaşındaki futbolcu, kariyeri boyunca 324 resmi maçta 244 gol ve 116 asist kaydetmiştir. Transfer dedikoduları ve oyuncunun geleceği konusundaki belirsizlik, futbol dünyasını heyecanlandırmaya devam ediyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.