Mehmet Büyükekşi'den, seçim ve adaylık sözleri!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da yapılacak seçimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Büyükekşi'den, seçim ve adaylık sözleri!
Yayınlanma:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, seçime ilişkin süreci ve adaylığını belirleme konusundaki düşüncelerini paylaştı.

Kulüplerin erken seçim taleplerine değinen Büyükekşi, azınlıkta olan bazı kulüplerin kendi çıkarlarını ön planda tutarak erken seçim istediklerini dile getirdi. Ancak mevcut kanunlar gereği seçimin ancak 10-12 Temmuz tarihine alınabileceğini vurguladı.

Büyükekşi, 18 Temmuz'da yapılacak seçim tarihinin uygun olduğunu savunarak, göreve başladığı 2 Temmuz'dan bu yana birçok önemli konuyu hallettiğini ifade etti. Yabancı kuralı, naklen yayın ve harcama limiti gibi önemli konuların belirlendiğini, MHK ve diğer kurulların da seçildiğini belirtti.

Seçimde aday olup olmayacağına ilişkin ise Büyükekşi, "Gelin seçim yapalım" dediklerini ve aday olmayı düşündüklerini ancak henüz kesin bir karar vermediklerini söyledi. Aday olup olmalarının kulüplerin kendilerini istemesine bağlı olduğunu ve bu konuda birçok başkanın destek mesajları aldıklarını ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.