Mert: Gücümüz seyircimizdir

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert yeni sezon ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Fatih Mert, “Biz seyircisiyle yaşayan bir kulübüz ve birçok maçımızı kazandık. Bu sene bizi değişik bir sezon bekliyor” ifadelerini kullandı.

Mert: Gücümüz seyircimizdir
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert yeni sezon ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan  Fatih Mert, “Biz seyircisiyle yaşayan bir kulübüz ve birçok maçımızı kazandık. Bu sene bizi değişik bir sezon bekliyor” ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü 2020-2021 Süper Lig Sezonu hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdürürken sarı lacivertli kulübün Başkanı Fatih Mert Süper Lig’in resmi yayıncı kuruluşu olan beIN SPORTS’a önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Mert yeni sezonda maçların taraftara açık olup olmayacağı ve limit artırımı hakkında birçok konuda açıklamalarda bulundu.

DEĞİŞİK BİR SEZON OLACAK

Yeni sezon ile ilgili açıklamalarda bulunan Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, "Bildiğim kadarıyla maçlar büyük bir ihtimalle Eylül ve Ekim ayında seyircisiz oynanacak. Bizim için negatif bir olay çünkü Ankaragücü, seyirci desteğini birebir yaşayan bir futbol takımı. Bu destekle birçok maç kazanabiliyorduk. Bu sene enteresan, değişik bir yıl olacak. MKE Ankaragücü olarak, geçen sene yaşadığımız kabusu yaşamak istemiyoruz. İnşallah, bu sene daha iyi bir kadro oluşturmak istiyoruz." Şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE’Yİ DESTEKLİYORUM

Fenerbahçe'nin limit artırım talebini desteklediklerini belirten Başkan Mert,  “Limit artırımını savunan takımlar da haklı, kendini buna göre ayarlayan kulüpler de haklı. Daha önce Fenerbahçe'nin gündeme getirdiği konuyu desteklediğimizi söylemiştik. Çözüm bulunması adına, Ankaragücü olarak limit artırımı olmasını destekliyoruz” şeklinde konuştu.

ankaragücü-11.png

HOCAMIZA GÜVENİYORUM

Yeni sezonun kendilerine hayırlı olmasını dileyen Başkan Fatih sözlerini teknik direktör hakkında yaptığı yorumla tamamladı. Başkan Mert, “Fuat hoca ve ekibini daha önceden takip ediyorduk. Kendisi ve ekibine inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah bu sezon aksaklık yaşamadan güzel geçer” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.